Ohje Skypen verkkoversio

Skypen verkkoversion käyttäminen

Skypen verkkoversio on nyt saatavana kaikille käyttäjille kaikissa maissa.

Jos luet tätä, koska käytät Skypen Internet-versiota, haluamme kiittää uuden tuotteemme testauksesta. Palautteesi avulla voimme parantaa Skypeä joka päivä.

Skypen verkkoversio on helpoin tapa nauttia Skypen ominaisuuksista lataamatta sovellusta. Voit kirjautua Skypen verkkoversioon osoitteessa Skype.com ja aloittaa pikaviestikeskustelut saman tien. Jos haluat soittaa ääni- tai videopuheluja, sinun on ladattava laajennus.

Skypen Internet-version käytön aloittaminen edellyttää vain tuettua selainta ja Internet-yhteyttä (Windows: Microsoft Edge, Internet Explorer 10 ja uudemmat ja uusimmat Chrome- ja Firefox-versiot. Mac OS: Safari 6 ja uudemmat).

Skypen verkkoversio on saatavilla maailmanlaajuisesti. Pääset alkuun siirtymällä skype.com-sivustoon ja avaamalla Skypen verkkoversion linkistä tai siirtymällä osoitteeseen web.skype.com.

Skypeen voi kirjautua useilla eri tavoilla, joten voit käyttää Skypeä ja Microsoft-palveluja itsellesi sopivalla tavalla.

Voit kirjautua Skypen verkkoversioon Skype-nimellä, sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Jos sinulla ei ole sellaista, voit luoda uuden Skype-tilin.

Voit kirjautua Skypeen myös Facebook-tililläsi.

Miten ääni- tai videopuhelu soitetaan?

Jos haluat soittaa maksuttomia ääni- tai videopuheluja Skypen verkkoversiolla, sinun on ladattava laajennus. Voit tehdä tämän, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran, tai voit odottaa, kunnes sinulle soitetaan ensimmäisen kerran. Laajennuksen asentaminen kestää vain hetken, sillä laajennuksen koko on vain 13,6 Mt.

Ääni- tai näköpuhelun aloittaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain valita yhteystieto ja klikata näköpuhelun tai äänipuhelun painiketta:

Parhaan tuloksen saa käyttämällä vain yhtä selainikkunaa/-välilehteä Skypen verkkoversiossa.

Miten matka- ja lankapuhelimiin soitetaan Skypen verkkoversiossa?

Voit nyt soittaa matka- ja lankapuhelimiin Skypen verkkoversiossa. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai paketin, niin voit soittaa edullisia kansainvälisiä puheluja Skypestä. Kun olet kirjautunut Skypen verkkoversioon, klikkaa Soita puhelimiin -välilehteä, valitse kohde, soita haluamaasi numeroon ja paina sitten Soita-painiketta. Lisätietoja mahtavien Skype-puhelujen soittamisesta.

Skypen verkkoversiolla voi lähettää kahdenkeskisiä ja ryhmänsisäisiä pikaviestejä ja soittaa maksuttomia ääni- ja videopuheluja. Pikaviestikeskusteluun voi osallistua jopa 300 henkilöä, äänipuheluun 25 henkilöä ja ryhmävideopuheluun 10 henkilöä.

Tulevina viikkoina ja kuukausina lisäämme kaikki muut ominaisuudet, jotka toimivat Skypessä muissa laitteissa. Pysy kuulolla.

1. Kun keskustelu on käynnissä, Jaa valokuva -painikkeen vieressä näkyy Hymiöt-painike.

2. Voit avata Resurssienhallinnan Jaa valokuva -painikkeella ja hakea jaettavan valokuvan selaamalla.
  3. Kun valokuva on valittu, se ladataan ja se tulee näkyviin kaikkien osallistujien keskusteluhistoriaan.

Voit elävöittää keskustelua Skype-hymiöillä Skypen verkkoversiossa valitsemalla hymiöpainikkeen . Skypen verkkoversiossa on myös hymiöitä ehdottava toiminto. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöösi napsauttamalla Asetukset, napsauttamalla Viestit ja napsauttamalla Ehdotetut hymiöt. Kun toiminto on otettu käyttöön, se ehdottaa hymiöitä sitä mukaa, kun kirjoitat tiettyjä sanoja. Esimerkiksi juhla:

Se tuo näkyviin myös luettelon ehdotetuista hymiöistä, kun aloitat hymiön pikakomennon kirjoittamisen merkeillä "(":

Kun jatkat kirjoittamista, hymiöitä rajoitetaan kirjoittamiasi merkkejä parhaiten vastaaviin vaihtoehtoihin:

Voit lähettää yhteystiedot toiselle henkilölle keskustelun aika, jotta he voivat lisätä samat yhteystiedot yhteystietoluetteloonsa. Tämä on helppo tapa varmistaa, että kaikki kaverisi voivat pitää yhteyttä Skypessä.

Yhteystietojen lähettäminen:

1. Klikkaa keskusteluruudussa Lähetä kontakteja -painiketta.

2. Kirjoita lähetettävän yhteystiedon nimi Kontaktien lähettäminen -näytössä. Voit myös selata yhteystietoluetteloa ja klikata lähetettävää yhteystietoa.

3. Klikkaa Lähetä-painiketta. Näkyviin tulee pikaviesti, jossa vahvistetaan, että yhteystieto on lähetetty. Vastaanottaja voi sitten lisätä kyseisen henkilön yhteystietoihinsa.

Valitse poistettava yhteystieto luettelosta osoittamalla, napsauta valintaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Poista kontakti. Tai valitse yhteystieto ja klikkaa hänen nimeään pääikkunassa kerran. Tämä tuo hänen yhteystietokorttinsa näkyviin, ja voit sitten estää tai poistaa hänet.

Jos haluat aloittaa ryhmäkeskustelun, äänipuhelun tai videopuhelun, sinun on ensin luotava uusi ryhmä. Klikkaa Uusi, valitse keskusteluun lisättävät yhteystiedot ja klikkaa sitten Vahvista. Voit joko aloittaa keskustelun tai soittaa puhelun klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa ääni- tai videopuhelupainiketta. Lisätietoja.

Ääniasetusten hallinta ei ole mahdollista. Tämä toiminto on saatavilla tulevina kuukausina. Seuraa tilannetta!

Skypen verkkoversiossa helppokäyttötoiminnot perustuvat WCAG-ominaisuuksiin. Voit esimerkiksi siirtyä Skypen verkkoversiossa ilman hiirtä (siirtyminen pelkällä näppäimistöllä). Kaikissa Skypen verkkoversion tärkeissä toiminnallisissa elementeissä on Aria Label, jolla näytönlukijat tunnistavat sivun eri elementit. Skype tukee myös seuraavia pikanäppäimiä:

• Puheluun vastaaminen (videokuvalla): Ctrl + Alt + PgUp
  • Puheluun vastaaminen (äänellä): Alt + PgUp
  • Puhelun hylkääminen: Alt + PgUp

Jos olet ääni- tai videopuhelussa, voit jakaa näyttösi napsauttamalla pluskuvaketta ja valitsemalla sitten Jaa näyttö -vaihtoehdon.

Tämä ominaisuus koskee vain lähtevän näyttökuvan jakamista.