Mitä ovat kuukausittaiset tiliotteet ja miten ne saa?

Tärkeää: Tämä artikkeli käsittelee kuukausittaisia tiliotteita, jotka eivät ole sama asia kuin ALV-laskut. ALV-laskuja on tällä hetkellä saatavilla tietyissä maissa. Lisätietoja.

Kuukausittaiset tiliotteet voi ladata Oma tili -sivulta. Nämä tiliotteet sisältävät yhteenvedon Skype-saldosta ja tehdyistä tilauksista, tietoja Skype-saldon käytöstä (esim. puhelujen soittaminen, tekstiviestien lähettäminen ja Wi-Fi-käyttö) ja muista tapahtumista, kuten tilille tehdyistä hyvityksistä.

Tiliotteesi on ladattavissa seuraavan kuukauden 5. päivänä ja saatavilla kuuden kuukauden ajan.

Kuukausittaisen tiliotteen lataaminen:

1. Kirjaudu sisään tiliisi.
  2. Klikkaa sivun alaosassa olevaa Ostohistoria-kohtaa.
  3. Valitse kuukausittaisen tiliotteen lataamisvaihtoehto.

Alla on esimerkki kuukausittaisesta tiliotteesta ja kunkin sarakkeen selitys.

1. Tiliotteen päiväys: Tämä on yleensä kalenterikuukauden viimeinen päivä. Tiliotteet ovat saatavilla seuraavan kalenterikuukauden 5. päivänä.
  2. Päivämäärä: tapahtuman päiväys.
  3. Kuvaus: soitetut puhelut, lähetetyt tekstiviestit ja muut toteutetut toimet (hankinnat mukaan lukien).
  4. Käytetty: puhelujen kesto tai lähetettyjen tekstiviestien määrä.
  5. Tyyppi: tämä kenttä ilmaisee, onko kyseessä ostos, puhelu vai tekstiviesti.
  6. Sivuhinta: kunkin nimikkeen yksikköhinta (puhelujen minuuttihinta tai tekstiviestien hinta).
  7. Määrä: nimikkeestä maksettu kokonaissumma.