Kuinka toimin, jos kamerani ei toimi iOS 8 -laitteeni Skype-versiossa?

Kun ensimmäistä kertaa soitat näköpuhelun iOS 8 -käyttöjärjestelmällä varustetun iPhone- tai iPad-laitteen Skype-versiolla, Skype pyytää oikeutta käyttää kameraa.

Kameran käyttöoikeuspyyntö on iOS 8:n uusi tietosuojaominaisuus. Jos valitset Älä salli, et voi soittaa tai vastaanottaa näköpuheluita (vain äänipuhelu käynnistyy). Kun vastaanotat videopuheluita tai vastaat niihin, näkyviin tulee seuraava sanoma:

Voit selvittää tilanteen muuttamalla tietosuoja-asetuksiasi:

1. Napauta laitteen aloitusnäytöllä Asetukset-kuvaketta.
  2. Vieritä luetteloa alaspäin Skype-kohtaan. Napauta sitä.
  3. Napauta Tietosuoja-valintaa.
  4. Siirrä Kamera-liukusäädin Käytössä-asentoon (napauta liukusäädintä niin, että pohja näkyy vihreänä).