Ohje Windows Phone

Uudet Skype for Windows Phone?

Etsitkö uusinta Skype for Windows Phone Tiedotteet? Ihmettelevät, mitä ominaisuus muutoksia ja parannuksia julkaisun? Tarkista alla olevasta taulukosta kaikki yksityiskohdat viimeisimmät julkaisut.

Versio Muutoksia ja uusia ominaisuuksia
Skypen 2.28 Windows Phone 8.1
julkaistu helmikuu 11th, 2015
  • Korjauksia
Skypen 2,26 Windows Phone 8.1
ja
Skypen 2.27 Windows Phone 8
julkaistu Tammikuu 19th, 2015
2.24 Skypen Windows Phone 8.1
julkaistiin joulukuussa 4th, 2014
  • Smart sync
  • Poistaa viestit
  • Poistaa kuvia
  • Tarkastella ja määrittää pilvi ryhmän profiilikuva
  • Ryhmien lisääminen suosikkeihin
  • Teema "Dark"
  • Parannettu navigointi
  • Enemmän hymiöitä
2.24 Skypen Windows Phone 8.1
ja
Skypen 2.22.1 Windows Phone 8
Julkaistu lokakuu 20th, 2014
Skype 2.22 vartenWindows Phone
Julkaistu syyskuu 10th, 2014
Skype 2.21 vartenWindows Phone
Julkaistu syyskuuth, 2014

Varmista, että sinulla on uusin versio Skype for Windows Phone asennettu. Lisätietoja päivittämisestä.

Lue lisää Skype for Windows Phone.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Uudet ominaisuudet" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt