Ohje Windows Phone

Miten voin lähettää tiedoston Skypen Windows Phone -versiossa?

Skypen Windows Phone -versiossa voit ainoastaan lähettää ja vastaanottaa kuvia. Muita tiedostotyyppejä ei tueta tällä hetkellä.

1. Valitse kontakti, jolle haluat lähettää kuvan.
  2. Napauta pluskuvaketta.
  3. Valitse Jaa valokuva.
  4. Napauta lähetettävää valokuvaa. Se lähetetään automaattisesti. Voit myös halutessasi ottaa uuden valokuvan.

Napauta kuvaa, jotta se avautuu koko näytön näkymään. Napauta lisää-valikossa (kolme pistettä) näytön oikeassa yläkulmassa Tallenna valokuva. Kuva tallennetaan nyt laitteeseen.

Valmis oppimaan lisää?
Skype-tiedostojako: tiedostotyypit ja koko- ja aikarajoitukset
Tiedostojen lähetys- ja vastaanotto-ongelmien vianetsintä Skypessä