Ohje Windows Phone

Miten piirustustoiminto otetaan käyttöön Skypen Windows Phone 8.1 -versiossa?

Uusimpaan Skypen Windows Phone 8.1 -versioon on lisätty toiminto, jolla piirustuksia voi lähettää matkapuhelimesta Skypen kautta.

Voit käyttää uutta piirustustoimintoa seuraavasti:

1. Napauta kontaktia, jolle haluat lähettää piirustuksen, tai keskustele hänen kanssaan.
  2. Napauta -kuvaketta.
  3. Valitse piirustuksen jakamisvaihtoehto.
  4. Piirustusnäyttö tulee näkyviin. Voit piirtää tai kirjoittaa tässä näytössä.
  5. Voit napauttaa milloin tahansa piirustuksen aikana lisää-kuvaketta, mikä tuo valokuvan ja sijainnin lisäämisvaihtoehdot näkyviin, tai tyhjentää kankaan ja aloittaa alusta:
  6. Kun olet valmis ja haluat lähettää kuvan, napauta jaa.
  7. Piirustus tulee näkyviin keskusteluun: