Koti Skypen Windows Phone -versio

Miten piirustustoiminto otetaan käyttöön Skypen Windows Phone 8.1 -versiossa?

Uusimpaan Skypen Windows Phone 8.1 -versioon on lisätty toiminto, jolla piirustuksia voi lähettää matkapuhelimesta Skypen kautta.

Voit käyttää uutta piirustustoimintoa seuraavasti:

1. Napauta kontaktia, jolle haluat lähettää piirustuksen, tai keskustele hänen kanssaan.
    2. Napauta -kuvaketta.
    3. Valitse piirustuksen jakamisvaihtoehto.
    4. Piirustusnäyttö tulee näkyviin. Voit piirtää tai kirjoittaa tässä näytössä.
    5. Voit napauttaa milloin tahansa piirustuksen aikana lisää-kuvaketta, mikä tuo valokuvan ja sijainnin lisäämisvaihtoehdot näkyviin, tai tyhjentää kankaan ja aloittaa alusta:
    6. Kun olet valmis ja haluat lähettää kuvan, napauta jaa.
    7. Piirustus tulee näkyviin keskusteluun: