Miten voin ladata ALV-laskun Skype Managerissa?

Tiettyjen saldonlisäysten ALV-laskut voi ladata Skype Managerin hallinnoija -koontinäytöstä. ALV-laskut ovat saatavilla kuusi kuukautta kirjaamispäivästä, ja saldonlisäyksiin lisätään maassasi voimassa oleva arvonlisävero.

Arvonlisäveroa ei veloiteta Skype-saldoa ostettaessa tai jaettaessa, joten näistä tapahtumista ei ole saatavilla ALV-laskuja. Tilauksista ja Skype-numeroista veloitetaan arvonlisävero, joten näistä tapahtumista voi ladata ALV-laskut.

Jäsenten tapahtumista (Skype-saldon käyttö puheluihin, tekstiviesteihin ja Wi-Fiin sekä jaetulla Skype-saldolla tehdyt ostot) veloitetaan arvonlisävero, jos henkilökohtaisen tilin rekisteröity laskutusosoite on ALV:n veloittavassa maassa.

Jäsenten tapahtumien ALV-laskut ovat tällä hetkellä saatavilla tietyissä maissa. Lisätietoja.

Ladataksesi ALV-laskun PDF-muodossa:

1. Kirjaudu Skype Manager -hallinnoija -näyttöön.
  2. Valitse näytön vasemmasta yläkulmasta Raportit.
  3. Valitse Saldonlisäykset.
  4. Valitse jakso, jolta haluat laskun, ja klikkaa MENE.
  5. Saldonlisäykset-raportti tulee näkyviin. Tässä raportissa näkyvät valitsemallasi ilmoitusjaksolla tekemäsi saldonlisäykset.
  6. Voit avata tietyn saldonlisäyksen raportin klikkaamalla tilausnumeroa.
  7. Voit tallentaa saldonlisäyksen laskun PDF-muodossa klikkaamalla Lataa lasku PDF-muodossa.

Lisätietoja Skype Managerista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa opetusohjelmavideoissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.