Miten voin ladata ALV- tai GST-laskun Skype Managerissa?

Tiettyjen saldonlisäysten kuukausittaiset ALV- tai GST-laskut voi ladata Skype Managerin hallinnoija -koontinäytöstä. Voit ladata tietyn kuukauden ALV- tai GST-laskun seuraavan kuukauden 5. päivänä. Laskut ovat saatavilla kuuden kuukauden ajan.

Täältä saat lisätietoja siitä, miten Skype veloittaa ALV:n tai GST:n.
ALV- tai GST-laskut ovat seuraavissa maissa asuvien hallinnoijien ladattavissa:

• Bulgaria
  • Espanja
  • Italia
  • Kypros
  • Latvia
  • Liettua
  • Malta
  • Portugali
  • Romania
  • Slovenia
  • Sveitsi
  • Tanska
  • Unkari
  • Viro

Emme veloita ALV:a tai GST-veroa, kun ostat (tai kohdennat) Skype-saldoa, joten nämä tapahtumat eivät näy kuukausittaisissa ALV/GST-laskuissa. Skype-numeroiden pakettien saldonlisäyksistä veloitetaan ALV tai GST, joten nämä tapahtumat näkyvät kuukausittaisissa ALV/GST-laskuissa.

Jäsenten tapahtumista (Skype-saldon käyttö puheluihin, tekstiviesteihin ja Wi-Fiin sekä jaetulla Skype-saldolla tehdyt ostot) veloitetaan arvonlisävero, jos linkitetyn henkilökohtaisen tilin rekisteröity laskutusosoite on ALV- tai GST-velvollisessa maassa. Jäsenten tapahtumien kuukausittaiset laskut ovat tällä hetkellä saatavilla tietyissä maissa. Lisätietoja.

Muut Skype Managerin raportit ovat saatavissa hallinnoija -koontinäytössä.

Kuukausittaisen ALV/GST-laskun lataaminen:

1. Kirjaudu Skype Manager -hallinnoija -näyttöön.
  2. Valitse Raportit.
  3. Valitse Laskut.
    valitse Laskut
  4. Valitse kuukausi, jonka ALV/GST-laskun tarvitset, ja tallenna sitten lasku PDF-muodossa valitsemalla Lataa.

Alla on esimerkki ALV/GST-laskusta ja kunkin sarakkeen selitys.
Esimerkki ALV/GST-laskusta

1. Asiakkaan tiedot: nimesi ja osoitteesi
  2. Laskun numero: yksilöllinen laskutunniste
  3. Laskun päiväys: yleensä kuukauden viimeinen päivä
  4. Päivämäärä: tapahtuman päiväys
  5. Kuvaus: soitetut puhelut tai tehdyt ostokset
  6. Tyyppi: tämä kenttä ilmaisee, onko kyseessä ostos, puhelu vai tekstiviesti
  7. Nettosumma: nimikkeestä maksettu summa
  8. Veron määrä: Nimikkeestä maksettu ALV:n/GST:n määrä
  9. Määrä: Nimikkeestä maksettu summa yhteensä ALV/GST mukaan lukien
  10. Veron kokonaismäärä: kuukaudessa maksettu ALV:n/GST:n määrä
  11. Veroprosentti: ALV:n/GST:n laskemiseen käytettävä veroprosentti
  12. Bruttosumma yhteensä: maksettu bruttosumma ja ALV /GST yhteensä

Lisätietoja Skype Managerista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa opetusohjelmavideoissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.