Miten voin ladata arvonlisäveron sisältävän laskun Skype Managerissa?

Takaisin hakutuloksiin

Tiettyjen saldonlisäysten kuukausittaiset ALV- tai GST-laskut voi ladata Skype Managerin hallinnoijan koontinäytöstä. Voit ladata tietyn kuukauden ALV- tai GST-laskun seuraavan kuukauden 5. päivänä. Laskut ovat saatavilla kuuden kuukauden ajan.

Täältä saat lisätietoja siitä, miten Skype veloittaa ALV:n tai GST-veron.
    ALV- tai GST-laskut ovat seuraavissa maissa asuvien hallinnoijien ladattavissa:

• Bulgaria
    • Kypros
    • Tanska
    • Viro
    • Unkari
    • Italia
    • Latvia
    • Liettua
    • Malta
    • Portugali
    • Romania
    • Slovenia
    • Espanja
    • Sveitsi

Emme veloita ALV- tai GST-veroa, kun ostat (tai jaat) Skype-saldoa, joten nämä tapahtumat eivät näy kuukausittaisissa ALV/GST-laskuissa. Pakettien tai Skype-numeroiden jakamisesta veloitetaan ALV tai GST-vero, joten nämä tapahtumat näkyvät kuukausittaisissa ALV/GST-laskuissa.

Jäsenten tapahtumista (Skype-saldon käyttö puheluihin, tekstiviesteihin ja Wi-Fi-yhteyden käyttöön sekä jaetulla Skype-saldolla tehdyt ostot) veloitetaan arvonlisävero, jos linkitetyn henkilökohtaisen tilin rekisteröity laskutusosoite on ALV- tai GST-velvollisessa maassa. Jäsenten tapahtumien kuukausittaiset ALV-laskut ovat tällä hetkellä saatavilla tietyissä maissa. Lisätietoja.

Muut Skype Managerin raportit ovat saatavissa hallinnoijan koontinäytössä.

Kuukausittaisen ALV/GST-laskun lataaminen:

1. Kirjaudu sisäänSkype Managerin hallinnoija -näyttöön.
    2. Valitse Raportit Skype Managerin koontinäytöstä.

Select Reports from Dashboard
    3. Valitse Laskut.
    4. Valitse kuukausi, jonka ALV/GST-laskun tarvitset, ja tallenna sitten lasku PDF-muodossa valitsemalla Lataa.

Alla on esimerkki ALV/GST-laskusta ja kunkin sarakkeen selitys.
    VAT/GST example invoice

1. Asiakkaan tiedot: nimesi ja osoitteesi
    2. Laskun numero: yksilöllinen laskutunniste
    3. Laskun päiväys: yleensä kuukauden viimeinen päivä
    4. Päivämäärä: tapahtuman päiväys
    5. Kuvaus: soitetut puhelut tai tehdyt ostokset
    6. Tyyppi: tämä kenttä ilmaisee, onko kyseessä ostos, puhelu vai tekstiviesti
    7. Nettosumma: nimikkeestä maksettu summa
    8. Veron määrä: Nimikkeestä maksettu ALV:n/GST-veron määrä
    9. Määrä: Nimikkeestä maksettu summa yhteensä ALV/GST-vero mukaan lukien
    10. Veron kokonaismäärä: kuukaudessa maksettu ALV:n/GST-veron määrä
    11. Veroprosentti: ALV:n/GST-veron laskemiseen käytettävä veroprosentti
    12. Bruttosumma yhteensä: maksettu bruttosumma ja ALV/GST-vero yhteensä