Skypeen ei saada yhteyttä

Takaisin hakutuloksiin

Jos sinulla on ongelmia muodostettaessa yhteyttä Skypeen, kokeile näitä vinkkejä:

1. Varmista, että laitteessasi on toimiva internet-yhteys.
    2. Varmista, että sinulla on Skypen uusin versio.
    3. Varmista, etteivät suojausohjelmistosi tai palomuuriasetuksesi estä Skypeä.
    Huomautus: Jos olet yhteydessä internetiin välityspalvelimen kautta, sinun täytyy mahdollisesti pyytää verkon järjestelmänvalvojaa vahvistamaan asetukset.

Tarvitseeko sinun soittaa kiireellinen puhelu, eikä sinulla ole aikaa suorittaa näitä vaiheita? Voit käyttää Skypen verkkoversiota asentamatta mitään ja palata suorittamaan nämä vaiheet myöhemmin. Käynnistä Skypen verkkoversio nyt.