Skypeen ei saada yhteyttä

Onko Skypeen kirjautumisessa ongelmia? Alla mainitaan joitakin yleisiä virheilmoituksia ja annetaan ohjeet ongelmien ratkaisemiseen.

Onko puhelullasi kiire, etkä ehdi käydä läpi näitä ohjeita? Voit käyttää Skypen verkkoversiota heti, eikä sinun tarvitse asentaa mitään. Voit käydä nämä ohjeet läpi myöhemmin. Käynnistä Skypen verkkoversio nyt.

Voit ratkaista tämän ongelman lataamalla uusimman Skype-version. Jos tarvitset neuvoja lataamiseen, lue tämä artikkeli.

Jos olet päivittänyt uusimpaan versioon ja saat silti Skype ei voi muodostaa yhteyttä -virheen, kokeile seuraavaa:

• Tarkista palomuuriasetuksesi.

Palomuuri saattaa estää Skypen käytön. Tässä oppaassa on ohjeita palomuuriasetusten päivitykseen.

• Tarkista välityspalvelimen asetukset.

Jos muodostat Internet-yhteyden välityspalvelimen kautta, sinun on ehkä määritettävä Skypen asetukset manuaalisesti yhteyden muodostamiseksi. Tutustu oppaaseen, jos haluat apua Skype-yhteyden muodostamiseen välityspalvelimen kautta.

• Muuta salasanasi.

Jos et tiedä, kuinka salasanasi muutetaan, tässä artikkelissa on ohjeita siihen.

Voit ratkaista tämän ongelman lataamalla uusimman Skype-version. Jos tarvitset neuvoja lataamiseen, lue tämä artikkeli.

Jos olet päivittänyt uusimpaan versioon ja saat silti Skype ei voi muodostaa yhteyttä -virheen, kokeile seuraavaa:

• Tarkista palomuuriasetuksesi.

Palomuuri saattaa estää Skypen käytön. Tässä oppaassa on ohjeita palomuuriasetusten päivitykseen.

• Tarkista välityspalvelimen asetukset.

Jos muodostat Internet-yhteyden välityspalvelimen kautta, sinun on ehkä määritettävä Skypen asetukset manuaalisesti yhteyden muodostamiseksi. Tutustu oppaaseen, jos haluat apua Skype-yhteyden muodostamiseen välityspalvelimen kautta.

• Muuta salasanasi.

Jos et tiedä, kuinka salasanasi muutetaan, tässä artikkelissa on ohjeita siihen.

Jos saat DNS-virheilmoituksen, jokin asentamasi ohjelma saattaa estää Skypen toiminnan. Voit ratkaista ongelman palauttamalla Hosts-tiedoston Windowsin oletusarvoiseen muotoon. Saat ohjeet Hosts-tiedoston palauttamiseen artikkelista Miten Hosts-tiedosto palautetaan oletusarvoiseen muotoon?

Huomautus:

1. jos Hosts-tiedoston muokkaaminen tai tallentaminen ei onnistu, noudata seuraavan artikkelin ohjeita: Hosts-tiedoston muokkaaminen ei onnistu.
  2. Jos käytät Windows-tietokonetta, joka on yhteydessä suojattuun verkkoon, ota yhteyttä IT-järjestelmänvalvojaasi.
  3. Hosts-tiedoston palauttaminen voi vaikuttaa muiden asennettujen sovellusten toimintaan.

Jos saat MSNP-virheilmoituksen, jokin asentamasi ohjelma saattaa estää Skypen toiminnan. Voit ratkaista ongelman palauttamalla Hosts-tiedoston Windowsin oletusarvoiseen muotoon. Saat ohjeet Hosts-tiedoston palauttamiseen artikkelista Miten Hosts-tiedosto palautetaan oletusarvoiseen muotoon?

Huomautus:

1. jos Hosts-tiedoston muokkaaminen tai tallentaminen ei onnistu, noudata seuraavan artikkelin ohjeita: Hosts-tiedoston muokkaaminen ei onnistu.
  2. Jos käytät Windows-tietokonetta, joka on yhteydessä suojattuun verkkoon, ota yhteyttä IT-järjestelmänvalvojaasi.
  3. Hosts-tiedoston palauttaminen voi vaikuttaa muiden asennettujen sovellusten toimintaan.

Tarvitsetko lisää apua? Käy Skype-yhteisössä – kysymykseesi voi löytyä vastaus sieltä.