Ohje Mac

Miten Skypen ryhmäkeskustelun asetuksia muutetaan?

Voit käsitellä ryhmäasetuksia napsauttamalla haluamaasi ryhmää Viimeisimmät-luettelossa ja valitsemalla sitten ryhmäprofiilikuvan keskusteluikkunan yläosassa. Ryhmäprofiilin tiedot ja mukautettavissa olevat asetukset tulevat esiin. Jos et ole varma, oletko ryhmän järjestelmänvalvoja, näet sen tässä näytössä.

• Voit vaihtaa ryhmäkeskustelun otsikon valitsemalla sen.
  • Voit vaihtaa ryhmän avatarin valitsemalla työpöydällä Vaihda kuva -vaihtoehdon ja lataamalla kuvan.
  • Poista käytöstä keskusteluilmoitukset.
  • Määritä keskusteluhistoria kaikkien käytettäväksi. Kaikki ryhmäkeskusteluun liittyvät näkevät keskusteluhistorian.
  • Ota käyttöön tai poista käytöstä ominaisuus, jossa kaikki voivat osallistua ryhmäkeskusteluun linkin kautta. Kaikki keskustelussa jo olevat pysyvät mukana siinä.
  • Poistu ryhmäkeskustelusta.