En tiedä rekisteröimääni sähköpostiosoitetta

Rekisteröity sähköpostiosoite on erittäin tärkeä tilisi turvallisuuden kannalta. Sen perusteella vahvistamme tilisi omistajuuden.

Yleensä rekisteröity sähköpostiosoite on se, jolla olet liittynyt Skypeen ensimmäisen kerran. Jos et ole varma, mikä se on, voimme auttaa paikantamaan sen. Jos et voi kirjautua tilillesi – etkä muista rekisteröimääsi sähköpostiosoitetta tai et voi käyttää sitä – kerromme sinulle, mitä tehdä seuraavaksi.

Voin kirjautua tililleni

Rekisteröidyn sähköpostiosoitteen etsiminen:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.

2. Klikkaa profiilikuvaasi tai valitse Tilin tiedot -osiosta Muokkaa profiilia.

3. Yhteystiedot-osiossa näkyvät kaikki Skypeen lisäämäsi sähköpostiosoitteet. Rekisteröimäsi sähköpostiosoite on merkitty ensisijaiseksi sähköpostiosoitteeksi.

En voi kirjautua tililleni

Oletko unohtanut rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi? Jos olet yrittänyt kirjoittaa sähköpostiosoitteesi Kirjautumisongelmia-sivulle, eikä se toiminut, tai jos et enää voi käyttää rekisteröityä sähköpostiosoitettasi (olet esimerkiksi käyttänyt työsähköpostia, etkä enää ole samassa työpaikassa), voimme ehkä auttaa. Sinun on vain pystyttävä vahvistamaan tilisi muut tiedot, kuten luottokortti, jolla olet ostanut Skype-saldoa.

1. Siirry tälle tukipyyntösivulle.

Valitse aihe (Tili ja salasana) ja siihen liittyvä ongelma (Salasanaan/Skype-nimeen liittyvät ongelmat) ja klikkaa sitten Seuraava.
  2. Valitse yhteydenottotapa.

Valitse sähköpostituki, anna tietosi, kuvaile ongelmaasi ja klikkaa sitten Lähetä. Edustajamme tarkistavat antamasi tietosi ja selvittävät, voidaanko tili vahvistaa.

Oletko jo ottanut yhteyttä, mutta et ole saanut vielä vastausta?
Selvitä, mitä voit tehdä, jos et ole saanut vastausta asiakaspalvelusta.