Olen unohtanut Skype-käyttäjänimeni tai -salasanani

Takaisin hakutuloksiin

Jos olet unohtanut Skype-salasanasi, palauta salasanasi nyt.

Jos olet unohtanut Skype-salasanasi, mutta sinulla ei ole pääsyä sähköpostiisi tai puhelimeesi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi:

1. Siirry tilin palautuslomakkeeseen.
    2. Sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja Skype-nimesi, sekä toinen sähköpostiosoite, jonka avulla voimme ottaa sinuun yhteyttä.
      Lisätietoja tietojen palautuslomakkeesta, mukaan lukien sen täyttöohjeet, on tässä artikkelissa.
    3. Kun olet lähettänyt lomakkeen, tietojesi vahvistamisessa voi kestää 24 tuntia. Pyynnön tulokset lähetetään antamaasi toiseen sähköpostiosoitteeseen.
    1. Siirry Skypen kirjautumissivulle.
    2. Valitse Lisää kirjautumisvaihtoehtoja.
    3. Valitse Unohdin käyttäjänimeni.
    4. Sinua pyydetään antamaan Microsoft-tiliisi liitetty puhelinnumero tai vaihtoehtoinen sähköpostiosoite.
    5. Käyttämääsi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen lähetetään turvakoodi. Anna koodi ja valitse Seuraava.
    6. Näet antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen liitetyt tilit. Osa käyttäjänimestäsi piilotetaan turvallisuussyistä. Kun näet etsimäsi tilin, valitse Kirjaudu sisään.

Jos olet unohtanut käyttäjänimesi, ja saat viestin, että Microsoft-tiliä ei ole olemassa, nämä ohjeet voivat auttaa sinua löytämään tai muistamaan Microsoft-tilisi.

Voit myös tutustua vianmääritysoppaaseemme, jos sinulla on muita kirjautumisongelmia.