Kuinka otan Skype Translatorin käyttöön ja kuinka käytän sitä?

Voit keskustella eri puolilla maailmaa olevien, eri kieliä puhuvien ihmisten kanssa Skype Translatorin avulla. Jos haluat käyttää Skype Translatoria, sinun on kirjauduttava Skypen Windows-työpöytäversioon, Skypen verkkoversioon tai Skypen Windows 10 -versioon.

1. Valitse yhteystieto.
  2. Valitse Translator-ikoni:
    • Windows-työpöytäversiossa tai Skypen verkkoversiossa: Maapalloikoni .
    • Skypen Windows 10 -versiossa: Translator-ikoni viestikentässä.
  3. Valitse Translator Käytössä.
  4. Valitse kontaktisi nimen viereisestä avattavasta luettelosta käännöksen kieli, kun puhelu tai pikaviestintä on käynnissä.
  5. Puhelun aikana:
    • Kuulokkeiden käyttäminen on paras tapa ymmärtää käännökset.
    • Muista puhua selvästi ja odota, että käännökset tulevat näkyviin.
    • Kontaktisi puhe käännetään kuulokkeisiin, ja käännökset näkyvät myös näytöllä.

Kyllä. Tarvitset ensin hieman Skype-saldoa tai tilauksen soittamista varten.

1. Syötä puhelinnumero valintapaneeliin.
  2. Valitse Skype Translator soittopainikkeen vierestä.
  3. Valitse käännöksen kieli ja soita.
  4. Kun puheluusi vastataan, vastaanottaja kuulee lyhyen viestin, jossa kerrotaan, että puhelu nauhoitetaan ja käännetään Skype Translatorilla, minkä jälkeen voitte alkaa keskustella.

Kyllä. Jos kontaktisi profiiliin on lisätty puhelinnumero, voit soittaa hänelle Skype Translatorilla.

1. Valitse yhteystieto.
  2. Valitse Translator-ikoni:
    • Windows-työpöytäversiossa tai Skypen verkkoversiossa: Maapalloikoni .
    • Skypen Windows 10 -versiossa: Translator-ikoni .
  3. Valitse Translator Käytössä.
  4. Valitse kontaktisi nimen viereisestä avattavasta luettelosta käännöksen kieli, kun puhelu on käynnissä.
  5. Klikkaa puhelupainiketta ja valitse numero, johon haluat soittaa.

Tuemme yli 50 kieltä pikaviestinnässä. Löydät kielet tästä listasta.

Tällä hetkellä tuetut kielet ääni- tai videopuheluissa:
arabia
Brasilian portugali
englanti
espanja
italia
kiina (mandariini)
portugali
ranska
saksa
venäjä

Oletko valmis oppimaan lisää?
Skype Translatorin tietosuoja
Kuinka voin soittaa puhelun Skypessä?
Miten yhteystietoja etsitään ja lisätään Skypessä?