Kuinka otan Skype Translatorin käyttöön ja kuinka käytän sitä?

Takaisin hakutuloksiin

Voit keskustella eri puolilla maailmaa olevien, eri kieliä puhuvien ihmisten kanssa Skype Translatorin avulla.

1. Käynnistä Skype Translator.

• Skypen työpöytäversio (versio 8): Napsauta yhteyshenkilösi hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä profiili. Voit myös siirtyä keskusteluusi tämän henkilön kanssa ja napsauttaa hänen nimeään ruudun yläosassa. Valitse Käynnistä kääntäjä. Uusi käännetty keskustelu luodaan.
      • Skypen Windows 10 -versio: Napsauta yhteyshenkilösi hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä profiili. Voit myös siirtyä keskusteluusi tämän henkilön kanssa ja napsauttaa hänen nimeään ruudun yläosassa. Napsauta Käynnistä kääntäjä. Uusi käännetty keskustelu luodaan.
      • Skypen mobiiliversio (versio 8): Napauta yhteyshenkilöäsi pitkään keskusteluruudussa ja valitse Näytä profiili. Voit myös siirtyä keskusteluusi tämän henkilön kanssa ja napauttaa hänen nimeään ruudun yläosassa. Napauta Käynnistä kääntäjä. Uusi käännetty keskustelu luodaan.
    2. Käännetyssä keskustelussa sinua pyydetään valitsemaan haluamasi kielet ja määrittämään, edustaako sinua naisen vai miehen ääni- ja kuvapuheluissa. Kielet täytetään valmiiksi, mutta voit muuttaa niitä.
    3. Keskustelun aikana viestisi näkyvät alkuperäisessä muodossa yhdessä haluamillesi kielille tehdyn käännöksen kanssa.

Huomautus: puhelun tekstitys on käytettävissä Skypen versiossa 8 ja Skypen Windows 10-versiossa. Voit kääntää ääni- tai kuvapuhelun napsauttamalla ääni- tai kuvapuhelun kuvaketta keskustelussa. Puheesi käännetään ja käännös näkyy myös tekstinä puheluikkunassa.

Käännetty keskustelusi on jatkossakin käytettävissä kyseisen henkilön kanssa käymissäsi viimeaikaisissa keskusteluissa. Jos haluat aloittaa käännetyn keskustelun jonkun toisen kanssa, sinun on käynnistettävä kääntäjä heidän kanssaan toimimalla samaan tapaan.

Tärkeää: käännetty keskustelu on tuettu vain sinun ja yksittäisen yhteyshenkilön välisessä keskustelussa. Jos yrität lisätä toisen yhteyshenkilön tai botin käännettyyn keskusteluun, esiin tulee sanoma, joka ilmoittaa, että käännös ei toimi, ennen kuin lisätty osanottaja poistetaan. Kun hänet on poistettu, käännös jatkuu normaalisti.

Kyllä. Tarvitset ensin hieman Skype-saldoa tai tilauksen soittamista varten.

Skypen mobiiliversio (versio 8) ja Skypen työpöytäversio (versio 8):

1. Napauta pitkään matka- tai lankapuhelimen numeroa tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella viimeaikaisissa keskusteluissa tai Yhteyshenkilöt-luettelossa.
    2. Valitse Näytä profiili.
    3. Valitse Käynnistä kääntäjä.
    4. Käännetty keskustelu käynnistyy. Valitse sekä omasi että yhteyshenkilön kieli ja soita sitten puhelu.

Tällä hetkellä pikaviesteissä tuetaan yli 50 kieltä.

Ääni- ja videopuheluissa tuetaan tällä hetkellä seuraavia kieliä:
    arabia
    arabia (levanttilainen)
    kiina (mandariini)
    englanti
    ranska
    saksa
    hindi
    italia
    japani
    portugali (Brasilia)
    venäjä
    espanja

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Skype Translatorin tietosuoja
    Miten soitan puhelun Skypessä?
    Miten yhteystietoja etsitään ja lisätään Skypessä?