Kuinka otan Skype Translatorin käyttöön ja kuinka käytän sitä?

Voit keskustella eri puolilla maailmaa olevien, eri kieliä puhuvien ihmisten kanssa Skype Translatorin avulla.

1. Käynnistä Skype Translator.

• Skypen esiversiossa työpöydällä: Napsauta yhteyshenkilöä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Näytä profiili tai siirry keskusteluun ja napsauta hänen nimeään yläosassa. Napsauta Käynnistä kääntäjä. Uusi käännetty keskustelu luodaan.
      • Skypessä Windows 10:ssä: Napsauta yhteyshenkilöä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Näytä profiili tai siirry keskusteluun ja napsauta hänen nimeään yläosassa. Napsauta Käynnistä kääntäjä. Uusi käännetty keskustelu luodaan.
      • Uudessa Skypen mobiiliversiossa: Napauta pitkään yhteyshenkilöä keskustelunäytössä ja napauta profiilia tai siirry keskusteluun ja napauta hänen nimeään yläosassa. Napauta Käynnistä kääntäjä. Uusi käännetty keskustelu luodaan.
    2. Käännetyssä keskustelussa sinua pyydetään valitsemaan haluamasi kielet ja määrittämään, edustaako sinua naisen vai miehen ääni ääni- ja kuvapuheluissa. Kielet täytetään valmiiksi, mutta voit muuttaa niitä.
    3. Keskustelun aikana viestisi näkyvät alkuperäisessä muodossa yhdessä haluamillesi kielille tehdyn käännöksen kanssa.

Huomautus: Puhelun tekstitys on käytettävissä uudessa Skypessä ja Skypen Windows 10 -versiossa. Voit kääntää ääni- tai kuvapuhelun napsauttamalla ääni- tai kuvapuhelun kuvaketta keskustelussa. Puheesi käännetään ja käännös näkyy myös tekstinä puheluikkunassa.

Käännetty keskustelusi on jatkossakin käytettävissä kyseisen henkilön kanssa käymissäsi viimeaikaisissa keskusteluissa. Jos haluat aloittaa käännetyn keskustelun jonkun toisen kanssa, sinun on käynnistettävä kääntäjä heidän kanssaan toimimalla samaan tapaan.

Tärkeää: Käännetty keskustelu tukee vain sinua ja yhtä yhteyshenkilöä. Jos yrität lisätä toisen yhteyshenkilön tai botin käännettyyn keskusteluun, esiin tulee sanoma, joka ilmoittaa, että käännös ei toimi, ennen kuin lisätty osanottaja poistetaan. Kun hänet on poistettu, käännös jatkuu normaalisti.

Skype Translator Skypen Windows-työpöytäversiossa tai Skypen verkkoversiossa

1. Valitse yhteystieto.
    2. Valitse Translatorin maapallokuvake .
    3. Valitse Translator Käytössä.
    4. Valitse kontaktisi nimen viereisestä avattavasta luettelosta käännöksen kieli, kun puhelu tai pikaviestintä on käynnissä.
    5. Puhelun aikana:
      • Kuulokkeiden käyttäminen on paras tapa ymmärtää käännökset.
      • Muista puhua selvästi ja odota, että käännökset tulevat näkyviin.
      • Kontaktisi puhe käännetään kuulokkeisiin, ja käännökset näkyvät myös näytöllä.

Kyllä. Tarvitset ensin hieman Skype-saldoa tai tilauksen soittamista varten.

Uudessa Skypen mobiiliversiossa ja Skypen esiversiossa:

1. Napauta pitkään matka- tai lankapuhelimen numeroa tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella viimeaikaisissa keskusteluissa tai Yhteyshenkilöt-luettelossa.
    2. Valitse Näytä profiili.
    3. Valitse Käynnistä kääntäjä.
    4. Käännetty keskustelu käynnistyy. Valitse sekä omasi että yhteyshenkilön kieli ja soita sitten puhelu.

Skypen verkkoversio:

1. Syötä puhelinnumero valintapaneeliin.
    2. Valitse Skype Translator soittopainikkeen vierestä.
    3. Valitse käännöksen kieli ja soita.
    4. Kun puheluusi vastataan, vastaanottaja kuulee lyhyen viestin, jossa kerrotaan, että puhelu nauhoitetaan ja käännetään Skype Translatorilla, minkä jälkeen voitte alkaa keskustella.

Matka- ja lankapuhelinkäännökset eivät ole saatavilla Skypen Windows-työpöytäversiossa.

Kyllä. Jos kontaktisi profiiliin on lisätty puhelinnumero, voit soittaa hänelle Skype Translatorilla. Tämä on käytettävissä vain Skypen verkkoversiossa.

Huomaa, että matka- ja lankapuhelinkäännökset eivät ole saatavilla Skypen Windows-työpöytäversiossa.

1. Valitse yhteystieto.
    2. Valitse Skypen verkkoversiossa Translatorin maapallokuvake .
    3. Valitse Translator Käytössä.
    4. Valitse kontaktisi nimen viereisestä avattavasta luettelosta käännöksen kieli, kun puhelu on käynnissä.
    5. Klikkaa puhelupainiketta ja valitse numero, johon haluat soittaa.

Tällä hetkellä pikaviesteissä tuetaan yli 50 kieltä.

Tällä hetkellä tuetut kielet ääni- tai videopuheluissa:
    arabia
    arabia (Levantti)
    englanti
    espanja
    hindi
    italia
    japani
    kiina (mandariini)
    portugali (Brasilia)
    ranska
    saksa
    venäjä

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Skype Translatorin tietosuoja
    Kuinka voin soittaa puhelun Skypessä?
    Miten yhteystietoja etsitään ja lisätään Skypessä?