Skype Translatorin määrittäminen

Nyt voit keskustella eri puolilla maailmaa olevien, eri kieliä puhuvien ihmisten kanssa. Tämä on mahdollista päivitetyn Skypen Windows-version Skype Translatorilla.

Skype Translatorin määrittäminen:

1. Valitse yhteystieto.
  2. Valitse maapallokuvake ja ota Translator käyttöön.
  3. Valitse yhteystiedon kieli hänen nimensä alta ja valitse avattavasta valikosta pikaviestien tai puhelujen kieli, joka käännetään.
  4. Ääni- tai videopuhelujen käännettäessä kannattaa käyttää kuulokkeita.
  5. Puhelun aikana käytävä keskustelu käännetään kuulokkeisiin, ja käännökset näkyvät myös näytössä.
  6. Muista puhua selvästi. Odota, että käännökset tulevat näkyviin.