Ohje Windows Desktop

Mitä kieliä Skype Translatorissa on?

Alla on luettelo kielistä, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla ääni-/näköpuheluissa ja pikaviesteissä.

arabia
Brasilian portugali
englanti
espanja
italia
kiina
portugali
ranska
saksa
venäjä

Tällä hetkellä pikaviesteissä tuetaan yli 50 kieltä. Kattava luettelo on täällä.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype Translator" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt