Puhelinnumeron vahvistaminen, jotta ystävät voi lisätä automaattisesti Skypen iOS-versiossa

iPhonen, iPod touchin tai iPadin iOS-järjestelmän Skype 6:ssa pyydämme, että käyttäjät vahvistavat puhelinnumeronsa, jos he haluavat automaattisesti lisätä osoitekirjastaan muita Skypen käyttäjiä.

Skype vahvistaa yhteystietosi näillä tiedoilla ja antaa muiden etsiä sinua Skypestä. Kun vahvistat yhteystietosi, voimme olla varmoja siitä, että lisäämme oikeita henkilöitä lisätessämme kavereita automaattisesti.

Vahvista numerosi tarkistamalla näkyvissä oleva matkapuhelinnumero ja napauttamalla sitten nuolta. Skype lähettää tekstiviestin osana vahvistusprosessia ja ilmoittaa sitten, kun vahvistus on tehty.

Skype hakee seuraavaksi laitteen yhteyshenkilöistä tuntemiasi henkilöitä, jotka ovat jo Skypessä.

Yhteystietoluetteloon tulee näkyviin ehdotettuja yhteystietoja, ja heidät on kutsuttava muodostamaan yhteys Skypessä, ennen kuin heidän kanssaan voi keskustella tai ennen kuin heille voi soittaa. Jos myös iPhone/iPad-osoitekirjan yhteyshenkilösi käyttävät tätä ominaisuutta ja tuntevat sinut (molempien yhteystiedot on vahvistettu), heidät lisätään automaattisesti Skype-yhteystiedoiksi.