Miksi yhteystietoluettelossani näkyy uusia henkilöitä Skypen iOS-versiossa?

Kun lataat uusimman Skypen iOS-version iPhonelle tai iPadille, voit lisätä Skypea käyttäviä henkilöitä automaattisesti osoitekirjastasi. Jos valitset kavereiden automaattisen lisäämisen, saatat havaita, että yhteystietoluettelossasi on ehdotettuja yhteyshenkilöitä, joita ei ole vielä lisätty Skype-yhteystietoluetteloon. Huomaa, että tämä ominaisuus otetaan käyttöön vähitellen, joten älä ole huolissasi, jos se ei ole heti näkyvissä.

Nämä ehdotetut yhteystiedot ovat iPhone/iPad- ja Microsoft-tilien osoitekirjoissa olevia, Skypeä käyttäviä henkilöitä. Ei hätää – heille ei ole lähetetty kutsuja, ja heidät voi halutessaan poistaa yksittäin tai yhteystietosuodattimella, joka tuo vain Skype-yhteystiedot näkyviin, tai poistamalla toiminnon käytöstä asetuksissa.

Jos olet lisännyt kavereita automaattisesti osoitekirjastasi, voit kutsua heitä keskustelemaan, vaikka he eivät olisi Skype-käyttäjiä. Saat lisätietoja kohdasta Yhteystietojen lisääminen (iPhone).

Kun napautat ehdotettua yhteyshenkilöä yhteystietoluettelossasi, näkyviin saattaa tulla Yhdistä Skypeen -painike. Tämä johtuu siitä, että emme ole vahvistaneet, että tunnette toisenne. Sinun on siis lähetettävä kutsu, ennen kuin voit keskustella ja soittaa puheluja Skypellä. Hänen avatarin vieressään on kysymysmerkki siihen saakka, kunnes hän hyväksyy pyyntösi.

Jos sinä tai joku ehdotetuista yhteystiedoista kuitenkin tunnette toisenne (teillä on toistenne vahvistetut yhteystiedot), Skype lisää henkilön yhteystietoihin automaattisesti. Tällaiselle henkilölle ei tarvitse edes lähettää kutsua, vaan hänelle voi soittaa saman tien.

Kun lisäät yhteystietoja iPhone/iPad-osoitekirjaasi, niitä ehdotetaan Skypessä. Jos kuitenkin estät tai poistat näitä ehdotettuja yhteystietoja, Skype ei ehdota heitä enää.