Mitä eroa on Skype-, Skype-kokoukset- ja Skype for Business -versioilla?

Kotona käytettävä Skype sopii hyvin pienille yrityksille, joilla on enintään 20 työntekijää. Se on maksuton, ellet halua ostaa saldoa, jolla voi soittaa lanka- ja matkapuhelimiin.

Skype-kokousten avulla voit olla maksutta yhteydessä työtiimiisi. Voit tehdä yhteistyötä jopa kymmenen henkilön kanssa (korkeintaan kolmen henkilön kanssa 60 päivän jälkeen) käyttämällä teräväpiirtolaatuisia verkkokonferensseja mistä tahansa laitteesta tai järjestelmästä. Voit jakaa näyttöjä ja käyttää laserosoitinta tai yhteistä luonnoslehtiötä. Kokouksen järjestäjät voivat käyttää myös ammattimaisia ohjaustoimintoja, kuten mahdollisuutta vaimentaa osallistujat tai poistaa osallistujien vaimennus. Palvelu on saatavana tällä hetkellä vain yhdysvaltalaisille käyttäjille.

Skype for Business -versiolla voit lisätä jopa 250 henkilöä online-kokouksiin, hyödyntää suuryritystason suojausta ja hallinnoida työntekijöiden tilejä. Lisäksi se on integroitu Office-sovelluksiin. Se maksaa 2 dollaria kuukaudessa yhdeltä käyttäjältä.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Skypen käytön aloittaminen
Skype-kokousten käytön aloittaminen
Skype for Business -version käytön aloittaminen