Ohje Skypen verkkoversio

Miksi minun on asennettava uusi laajennus, kun käytän Skypen Internet-versiota Chrome-selaimessa Windowsissa?

Skypen Internet-version ääni- ja näköpuhelut toimivat laajennuksen avulla. Chrome lopetti äskettäin Skypen Internet-version laajennustekniikan tuen. Tämä tarkoittaa, että vanhemmat Skype-laajennukset eivät ole nyt yhteensopivia Windowsin Chrome-selaimen kanssa. Ääni- ja näköpuhelujen soittaminen Skypen Internet-versiossa edellyttää Skypen uuden Chrome-laajennuksen ja Skypen Internet-version laajennuksen asennusta, kun kirjaudut Skypen Internet-versioon.

Huomautus: Jos käytät Chromea incognito-tilassa, sinun on määritettävä selaimen asetuksissa, että laajennus voi toimia incognito-tilassa.

Jos et halua ladata jompaakumpaa laajennusta, käytä Skypen Internet-versiota joko Internet Explorerilla tai Firefoxilla.