Miksi en voi enää soittaa ääni- tai näköpuheluja Skypen Outlook.com-versiolla Windowsin Chrome-selaimessa?

Skypen Outlook.com-version ääni- ja näköpuhelut toimivat laajennuksen avulla. Chrome lopetti Skypen Outlook.com-version käyttämän laajennustekniikan tuen äskettäin. Olemme julkaisemassa Chrome-ratkaisua, joka korjaa nämä ongelmat. Käy sillä välin Outlook.comissa Internet Explorerista tai Firefoxista, jos haluat soittaa puheluja Skypen Outlook.com-versiolla.