Mitkä ovat Skypen kanssa parhaiten toimivat mobiililaitteet?

Olemme koonneet luettelon Skype-käyttäjiltä parhaimmat arvostelut saaneista laitteista. Näiden laitteiden Skype-näköpuhelujen laatu on todettu parhaaksi käyttäjäluokituksissa (tulokset on kerätty palautekyselyistä, joissa käyttäjiä on pyydetty luokittelemaan näköpuhelujen laatu) sekä Skypen omissa, laboratorio-olosuhteissa toteutetuissa ääni- ja kuvatesteissä. Jos siis aiot päivittää mobiililaitteesi, tästä on hyvä aloittaa.

Alla oleva luettelo perustuu puhelujen laatua mitanneeseen kyselyyn ja Skypen toteuttamaan ääni-/kuvatestaukseen. Luettelo päivitettiin 19.2.2016. Etsitkö Skype for Business -sertifioituja laitteita?

Android

• ASUS Nexus 7
    • Galaxy Tab S2 9.7
    • HTC One
    • Huawei P8 Lite
    • Huawei P9 Lite
    • Lenovo Tab 2 A7-10
    • Lenovo Tab 2 A10-70
    • Lenovo Yoga Tablet 10
    • Samsung Galaxy Ace Style
    • Samsung Galaxy Note 8.0
    • Samsung Galaxy Note 10.1
    • Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition
    • Samsung Galaxy Tab 2 10.1
    • Samsung Galaxy Tab 3 10.1
    • Samsung Galaxy Tab 3 8.0
    • Samsung Galaxy Tab A 8.0
    • Samsung Galaxy Tab E 9.6
    • Samsung Galaxy Tab S 10.5
    • Samsung Galaxy Tab S 8.4
    • Xiaomi Redmi Note 3

Kindle

• Amazon Kindle Fire HD (4. sukupolvi)
    • Amazon Kindle Fire HDX (3. sukupolvi)

iOS

• Apple iPad (3. sukupolvi)
    • Apple iPad (4. sukupolvi)
    • Apple iPad 2
    • Apple iPad Air
    • Apple iPad Air 2
    • Apple iPad Mini
    • Apple iPad Mini 2
    • Apple iPad Mini 3
    • Apple iPhone 4s
    • Apple iPhone 5
    • Apple iPhone 5c
    • Apple iPhone 5s
    • Apple iPhone 6
    • Apple iPhone 6 plus
    • Apple iPhone 6s
    • Apple iPhone 6s plus
    • Apple iPod Touch (5. sukupolvi)
    • Apple iPod Touch (6. sukupolvi)

Windows Phone

• Microsoft Lumia 532 Dual SIM
    • Nokia Lumia 520
    • Nokia Lumia 630
    • Nokia Lumia 635
    • Nokia Lumia 1020

Jos olet laitevalmistajan edustaja ja haluat, että laitteesi päätyy tälle listalle, noudata Skypen yhteensopivia laitteita koskevaa ohjelmaa. Lisätietoja.

Huomaa, että joidenkin laitteiden osat vaihtuvat laitteen elinkaaren aikana, mikä voi vaikuttaa Skypen toimivuuteen. Yllä oleva suositeltujen laitteiden luettelo on laadittu suuren käyttäjä- ja laitemäärän perusteella. Yksittäisiä laitekohtaisia toimivuuseroja voi ilmetä.