Miten voin maksaa käyttäen CashU?

CashU* on online-maksutapa voit ostaa Skype Credit ja muut Skypen toimintoja ja tuotteita ilman luottokorttia.

* Skype ei ole vastuussa sisällöstä ulkopuolisiin sivustoihin.

Ostaa Skype-tuotteen avulla CashU:

1. Kirjaudu tiliisi ja valitse tuote, jonka haluat ostaa.
    2. Syötä laskutus nimi ja osoite ja valitse Seuraava.
    3. Valitse maksuvaihtoehtoja, muut ja CashU avattavasta luettelosta. Huomaa, että CashU ei ole käytettävissä kaikissa maissa. Tarkista maksutavat omassa maassa.

4. Lue ja hyväksy käyttöehdot ja valitse Jatka. Sinut ohjataan CashU verkkosivuilla.
    5. Valitse maksutapa ja seuraa näytön ohjeita ostoksen.

Huomaa, että oletus valuuttakoodilla ei voidaan tukea CashU suoraan ja voimme muuntaa tilauksenne automaattisesti Euroopan keskuspankin vallitsevan kustannukset.

Automaattisen saldolisäyksenCashU ei voi käyttää. Jos ostat tilaus ja CashU ostoksiasi, sinun täytyy varmistaa, että teidän Skype Credit tasapaino riittävästi rahoitusta kautta CashU maksut maksaa tilauksen uudistamispäivänä.

Kaikki palautukset ovat Skypen hyvityskäytäntö.