Ohje iPhone

Toimiiko Skypen iPhone-versio Apple Watchin kanssa?

Kyllä. Skypen iPhone-versio tukee useita Apple Watch -ominaisuuksia edellyttäen, että iPhone-puhelimeen on asennettu versio 5.12.2 tai uudempi. (Uusimman version saa tarvittaessa täältä.)

Tällä hetkellä tuetaan seuraavia ominaisuuksia:

• pikavastaukset pikaviesti-ilmoituksiin ennalta määritetyillä lyhyillä vastauksilla, yhdellä hymiöllä tai äänen tekstiksi muuntavalla toiminnolla
  • saapuviin puheluihin vastaaminen siirrolla iPhoneen
  • lukemattomien viestien tarkistaminen ja niihin vastaaminen nopeasti ennen seuraavaan siirtymistä (kuten alla)
  • uuden viestin lähettäminen suosikeissa oleville kontakteille (samalla tavalla kuin pikavastauksessa)