Miten uuden Windowsin Skype päivitetään Skypen Windows-työpöytäversioon?

Heinäkuusta 2015 lähtien Skype ei enää tue Uuden Windowsin Skype -sovellusta. Jos haluat jatkaa Skypen käyttöä muussa Windows-laitteessa, käytettävissäsi on pari vaihtoehtoa:

Kun käytössäsi on uusi Skype-versio, muista poistaa Uuden Windowsin Skype -sovelluksen asennus.

1. Sulje Skype painamalla näppäinyhdistelmää Alt+F4 tai sipaisemalla näytön yläreunasta.
    2. Napsauta Skype-ruutua Windowsin aloitusnäytössä hiiren kakkospainikkeella tai napauta ruutua pitkään. Näytön alaosaan tulee näkyviin asetusvalikko.
    3. Valitse asetusvalikosta Poista asennus.
    4. Vahvista valintasi valitsemalla esiin tulevasta ikkunasta Poista asennus. Skype-ruutu häviää aloitusnäytöstä.

Kyllä. Vaikka Skype ei enää tue Uuden Windowsin Skype -sovellusta, se toimii yhä Windows RT -tabletissa eikä sinun täydy tehdä mitään.

Edellisten 30 päivän keskusteluhistoria tallennetaan pilveen, joten sitä voi tarkastella, kun kirjaudut Skypeen jostakin toisesta laitteesta tai alustasta.

Yli 30 päivää vanhemmat keskustelut menetetään päivityksen yhteydessä. Jos haluat säilyttää tietyn keskustelun, se on kopioitava ja liitettävä.

Yli 30 päivää vanhan keskustelun tallentaminen:

1. Etsi keskustelu, jonka haluat tallentaa.
    2. Valitse teksti: napsauta keskustelua tai kosketa sitä ja pidä se valittuna ja siirry sitten vierittämällä keskustelun alkuun. Teksti tulee valituksi vierityksen aikana.
    3. Kun olet valinnut haluamasi määrän tekstiä, vapauta hiiripainike/näyttö, napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse Kopioi.
    4. Avaa asiakirja (Microsoft Word, Muistio tai vastaava), napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse Liitä.
    5. Tallenna asiakirja.