Päivitä nyt Skypen Windows-työpöytäversioon

Uuden Windowsin Skype poistettiin käytöstä 7.7.2015. Saat kaiken irti Skypestä (mukaan lukien ryhmänäköpuhelut, näytön jakaminen ja monet muut), kun lataat Skypen Windows-työpöytäversion.

Jos käytät Windows RT -tablettia etkä voi asentaa työpöytäsovelluksia, sinun ei tarvitse tehdä mitään – uusi sovellus toimii edelleen.

Jos haluat jatkaa Skypen käyttämistä muissa Windows-laitteissa, sinun on ladattava ja asennettava Skypen Windows-työpöytäversio ja poistettava sitten uuden Windowsin Skypen asennus. Selvitä tämän oppaan avulla, miten voit päivittää sovelluksesta toiseen.

Lataa Skype

Jos käytät uuden Windowsin Skypeä (versiota, joka poistuu), Skype näyttää tältä:

Kun olet päivittänyt Skypen Windows-työpöytäversioon, Skype näyttää tältä:

Lue lisää siitä Skypen Windows-työpöytäversioon päivittämisen hyödyistä.

Selvitä, mitä keskusteluhistorialle tapahtuu päivityksen jälkeen.