Mitä keskusteluhistorialleni tapahtuu, jos päivitän Skypen Windows-versioon?

Edellisten 30 päivän keskusteluhistoria tallennetaan pilveen, joten sitä voi tarkastella, kun kirjaudut Skypeen jostakin toisesta laitteesta tai alustasta.

Yli 30 päivää vanhemmat keskustelut menetetään päivityksen yhteydessä. Jos haluat säilyttää tietyn keskustelun, se on kopioitava ja liitettävä asiakirjaan ennen päivittämistä.

Yli 30 päivää vanhan keskustelun tallentaminen:

1. Etsi keskustelu, jonka haluat tallentaa.
  2. Valitse teksti: napsauta keskustelua tai kosketa sitä ja pidä se valittuna ja vieritä sitten ylös sen alkuun. Teksti valitaan, kun vierität.
  3. Kun olet valinnut haluamasi määrän tekstiä keskustelusta, vapauta hiiripainike/näyttö, napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse Kopioi.
  4. Avaa asiakirja (Microsoft Word, Muistio tai vastaava), napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse Liitä.
  5. Tallenna asiakirja.