Ohje Skypen verkkoversio

Miksi kontaktiluettelossani näkyy uusia henkilöitä Skypen Outlook.com-versiossa?

Kun lataat uusimman Skypen Outlook.com-version, voit lisätä Skypeä käyttäviä henkilöitä automaattisesti osoitekirjastasi.

Toiminnon käyttöönottaminen:

1. Valitse Kontaktit Skype-laajennuksen sivupalkista.
  2. Vieritä alas kontaktiluettelon loppuun ja valitse Lisää kavereita. Sinua pyydetään lisäämään puhelinnumerosi, ellet ole lisännyt sitä.
  3. Napsauta osoitekirjaa, josta haluat lisätä kontakteja, niin autamme sinua lisäämään ne.
  4. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään valittuun osoitekirjaan viimeistelemään toiminto.

Jos valitsit kavereiden automaattisen lisäämisen, saatat havaita, että Henkilöt-luettelossasi on ehdotettuja yhteystietoja, joita ei ole vielä lisätty Skype-yhteystietoluetteloon. Huomaa, että tämä ominaisuus otetaan käyttöön vähitellen, joten älä ole huolissasi, jos se ei ole heti näkyvissä.

Nämä ehdotetut kontaktit ovat muissa osoitekirjoissasi olevia, Skypeä käyttäviä henkilöitä. Ei hätää – heille ei ole lähetetty kutsuja, ja voit poistaa heidät halutessasi yksittäin tai poistamalla toiminnon käytöstä Skypen asetuksissa.

Toiminnon poistaminen käytöstä:

1. Valitse Asetukset Skype-laajennuksen sivupalkista.
  2. Klikkaa vaihtoehtoa Yhteydet.
  3. Poista Lisää kavereita automaattisesti -vaihtoehdon valinta Miten muut voivat etsiä minut -kohdasta.

Kun napautat ehdotettua yhteystietoa Henkilöt-luettelossasi, näkyviin saattaa tulla Yhdistä Skypeen -painike. Tämä johtuu siitä, että emme ole vahvistaneet, että tunnette toisenne. Sinun on siis lähetettävä kutsu, ennen kuin voit keskustella ja soittaa puheluja Skypellä.

Kun lisäät kontakteja Outlook-osoitekirjaasi, niitä ehdotetaan Skypessä. Jos kuitenkin estät tai poistat näitä ehdotettuja yhteystietoja, Skype ei ehdota heitä enää.