Miten voin liittyä Skype-keskusteluun saamallani linkillä?

Jos sinut on kutsuttu Skype-keskusteluun linkillä tai sähköpostitse, liittyminen on helppoa, vaikka et edes olisi Skype-käyttäjä. Pääset alkuun klikkaamalla linkkiä.

• Jos laitteeseesi on asennettu Skype, se käynnistyy ja siirtää sinut keskusteluun.
  • Jos tietokoneeseen ei ole asennettu Skypeä tai sinulla ei ole Skype-tiliä, keskustelu avataan Skypen verkkoversiossa, ja voit liittyä keskusteluun vieraskäyttäjänä.
  • Jos liityt mobiililaitteesta, Skype käynnistyy siinä. Jos mobiililaitteeseen ei ole asennettu Skypeä, se on asennettava, ennen kuin voit liittyä keskusteluun ja klikata keskustelulinkkiä uudelleen.
  • Jos saamasi linkki ei toimi, tarkista, että linkki on kopioitu (jos olet kopioinut ja liittänyt sen) tai kirjoitettu oikein (jos olet kirjoittanut sen selaimeen). Muista myös, että keskustelun laatija voi muuttaa asetuksia milloin tahansa, mikä saattaa aiheuttaa sen, ettet voi liittyä keskusteluun.

Keskusteluihin liittyminen Skypen verkkoversion vierastilillä:

• Jos sinulla ei ole Skype-tiliä, voit liittyä keskusteluun vieraskäyttäjänä. Muista, että vierastilisi vanhenee 24 tunnin kuluttua ja on voimassa vain keskustelussa, johon sinut on kutsuttu. Vierastiliäsi ei voi lisätä yhteystietoluetteloon eikä sillä voi vastaanottaa kahdenkeskisiä viestejä. Luo tili, jos haluat nauttia kaikista Skypen eduista ja ominaisuuksista.

Seuraavat alustat tukevat liittymistä Skype-keskusteluihin linkeillä:

• Skypen Windows-työpöytäversio
  • Skypen Mac-versio
  • Skypen iPhone-versio
  • Skypen iPad-versio
  • Skypen Android-versio
  • Skypen verkkoversio