Ohje Skypen verkkoversio

Ryhmänäköpuhelun soittaminen Skypen verkkoversiolla (beeta)

Skypen avulla voit soittaa ryhmänäköpuheluja, joissa on kolme tai useampia osapuolia, kautta maailman. Voit käynnistää näköpuhelun kirjautumalla sisään osoitteessa web.skype.com.

Ennen ryhmänäköpuhelun soittamista

Tarkista seuraavat seikat, jotta puhelun laatu on paras mahdollinen:

Ryhmänäköpuhelun soittaminen

Ryhmänäköpuhelun soittaminen on helppoa:

1

Klikkaa Skypessä vasemmanpuoleisesta sarakkeesta + Uusi.

Kaikkien yhteystietojen luettelo tulee näkyviin.

2

Vieritä yhteystietoluetteloa alaspäin ja klikkaa niiden henkilöiden nimiä, jotka haluat lisätä ryhmänäköpuheluun. Löydät henkilön helposti kirjoittamalla hänen nimensä alkuosan yläosan ruutuun.

3

Tee nämä toimet kaikille näköpuheluun lisättäville yhteystietoluettelon henkilöille.

Näköpuheluun voi lisätä enintään kymmenen yhteystietoluettelon henkilöä.

4

Klikkaa Näköpuhelu-painiketta.

Näytön väri muuttuu, puhelupalkki tulee näkyviin näytön alareunaan ja kuulet hälytysäänen, kunnes puheluun vastataan.

5

Hymyile, vilkuta ja sano hei!

6

Poista yksittäisiä henkilöitä puhelusta viemällä kohdistin henkilön kuvan kohdalle ja valitsemalla Lopeta puhelu. Voit tehdä näin vain, jos olet ryhmänäköpuhelun isäntä.

Lopeta puhelu klikkaamalla punaista Lopeta-painiketta.

Hyödyllisiä toimintoja puhelun aikana

Puhelun aikana voit tehdä seuraavia toimia:

A. Voit katkaista näköpuhelun videokuvan. Näköpuhelun muut osapuolet eivät enää näe videokuvaa sinusta, mutta sinä näet edelleen heidät. Klikkaamalla uudelleen voit ottaa videokuvan takaisin käyttöön.

B. Voit mykistää mikrofonisi, jolloin puhelun muut osapuolet eivät kuule sinua.

C. Voit lopettaa puhelun klikkaamalla punaista Lopeta-painiketta.

D. Voit tarkastella näköpuhelua koko näytön tilassa.