Ohje Mac

Puhelinnumeron vahvistaminen, jotta ystävät voi lisätä automaattisesti Skypen Mac-versiossa

Skypen Mac-versiossa pyydämme, että käyttäjät vahvistavat puhelinnumeronsa, jos he haluavat lisätä muita Skypen käyttäjiä osoitekirjastaan automaattisesti.

Skype vahvistaa yhteystietosi näillä tiedoilla ja antaa muiden etsiä sinua Skypestä. Kun vahvistat yhteystietosi, voimme olla varmoja siitä, että lisäämme oikeita henkilöitä lisätessämme kavereita automaattisesti.

Numeron vahvistaminen:

1. Anna puhelinnumerosi sille osoitetulle alueelle.
  2. Varmista, että olet valinnut oikean maan numerolle.
  3. Klikkaa nuolipainiketta. Lähetämme PIN-vahvistuskoodin tekstiviestinä antamaasi numeroon.

4. Anna tekstiviestinä lähetetty koodi.

5. Skype ilmoittaa, kun se on valmis:

6. Skype hakee laitteen yhteystiedoista tuntemiasi henkilöitä, jotka ovat jo Skypessä.
  7. Jos sinulla on Skype-tili, voit lisätä Mac-osoitekirjan ja muodostaa yhteyden kavereihisi:

Jos sinulla on Microsoft-tili, voit lisätä Google-, Yahoo-, LinkedIn- ja Mac-osoitekirjat ja muodostaa yhteyden kavereihisi:

Jos puhelinnumeron vahvistamisessa ilmenee ongelmia, toimi seuraavasti:

• Voit yrittää myöhemmin uudelleen: Valitse Skype> Asetukset. Valitse sitten Yhteystiedot ja vahvistetut yhteystiedot. Klikkaa plusmerkkiä: