Ohje Mac

Miten määritän itseni haettavaksi Skypen Mac-versiossa?

Kun lataat uusimman Skypen Mac-version, sinua pyydetään vahvistamaan matkapuhelinnumerosi, jotta kavereita voidaan lisätä Skypeen automaattisesti. Tämä tehdään riippumatta siitä, oletko uusi vai vanha käyttäjä. Skype vahvistaa yhteystietosi näillä tiedoilla ja lisää Skypessä olevia ystäviä automaattisesti osoitekirjaasi.

Voit määrittää itsesi haettavaksi Skypen uusimmassa Mac-versiossa seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Siirry kohtaan Skype> Asetukset...
  3. Valitse Yhteystiedot.
  4. Voit ottaa Lisää kaverit automaattisesti -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla osoitekirjat ja lisäämällä ja päivittämällä vahvistetut yhteystiedot: