Keitä ovat Skype-keskustelujen vieraskäyttäjät?

Vieraskäyttäjät ovat Skype for Webin uusi ominaisuus, jonka avulla voit keskustella kaveriesi kanssa riippumatta siitä, ovatko he Skypessä vai ei. He käyttävät 24 tuntia voimassa olevaa tilapäistä tiliä. Tili on voimassa vain yhdessä keskustelussa, johon heidät on kutsuttu. Heitä ei voi lisätä yhteystiedoiksi eikä heille voi lähettää kahdenkeskisiä viestejä, sillä niitä ei toimiteta perille. Kun kyseisen keskustelun ikkuna suljetaan, heidän tilinsä vanhentuvat automaattisesti.