Voinko kirjautua Skypeen Facebook-tunnuksilla mobiililaitteella?

Et, Skypeen kirjautumista Facebook-tunnuksilla tuetaan vain Skypen työpöytä- ja verkkoversioilla. Jos haluat käyttää Skypeä mobiililaitteella, sinun on kirjauduttava sisään Skype-nimellä tai Microsoft-tilillä.

Jos olet luonut Skype-tilisi Facebookin kautta eikä sinulla ole Skype-nimeä tai Microsoft-tiliä, suosittelemme, että luot uuden Skype-tilin. Sitten voit kirjatua uuteen Skype-tiliisi mobiililaitteella.