Mitä Mojit ovat?

Mojit ovat lyhyitä videoleikkeitä, joilla voit ilmaista itseäsi pikaviestikeskusteluissa – silloin kun sanat tai hymiöt eivät riitä. Olemme valinneet muutamia hauskimpia ja mieleenpainuvimpia hetkiä televisio- ja elokuvamaailmasta. Voit selata leikkeitä, esikatsella niitä ja lähettää niitä kavereillesi. Lisäämme myös uusia videopätkiä ja hahmoja kokoelmaan jatkuvasti, joten muista tarkistaa päivitykset Moji-välilehdestä.

Voit katsoa Mojin esikatseluna ja lähettää sen pikaviestikeskustelussa seuraavasti:

1. Valitse hymiö keskusteluruudussa.
  2. Valitse jokin Moji-välilehdistä.

A. Valikoima viimeksi lisättyjä, esittelyssä olevia Moji-leikkeitä ja joitakin suosikkejamme.
    B. Tämänhetkiset kategoriat: Hollywood, BBC, the Muppets, Bollywood, Angry Birds, Spring ja Love. Uusia kategorioita lisätään pian, joten muista tarkistaa päivitykset.
  3. Etsi Moji, jota haluat käyttää. Voit katsoa sen klikkaamalla tai napauttamalla sitä. Android- ja iOS-laitteilla voi myös hakea lähetettävää Moji-videota valitsemalla hakupainikkeen.
  4. Jos haluat lähettää Mojin, valitse se uudelleen ja paina Enter-näppäintä tai klikkaa tai napauta Lähetä-painiketta normaalisti.

Voit lähettää ja vastaanottaa Moji-videoita uusimmalla Skypen Windows-työpöytä-, Mac OS X-, iOS-, Android- ja verkkoversiolla, joten varmista, että uusin versio on käytössäsi. Windows XP ja Windows Vista eivät tue Moji-videoita. Jos Skype-versiosi ei voi toistaa vastaanotettuja Moji-videoita, näkyviin tulee WWW-linkki, josta ne voi katsoa.

Lähetettävät Mojit määräytyvät sijaintisi perusteella – jotkin Mojit ovat saatavilla vain tietyillä alueilla. Voit kuitenkin vastaanottaa minkä tahansa Mojin kavereiltasi eri puolilta maailmaa.