Mitä ovat GIF-kuvat, tarrat ja Mojit Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Kun sanat tai hymiöt eivät riitä, voit ilmaista itseäsi GIF-kuvien, tarrojen ja Mojien avulla pikaviesteissä.

Expression Picker Window

GIF-kuvan, tarran tai Mojin lähettäminen pikaviestissä:

1. Valitse ilmaisuvalitsin expression picker icon keskusteluruudussa.
    2. Valitse GIF-kuvat-GIF button, tarrat-Stickers button tai Mojit- Mojis button painike ilmaisuvalitsin-ikkunan yläreunasta.
    3. Käytä Search button hakua ja selaa sitten vaihtoehtoja.
      • Voit myös valita luokan kuvakkeen alareunasta ja selata sitten vaihtoehtoja.
    4. Jos haluat esikatsella GIF-kuvaa, tarraa tai Mojia ja lähettää sen keskusteluun:
      • Mobiili-versiossa – Esikatsele GIF-kuvaa tai Mojia napauttamalla sitä ja napauta sitten Lähetä Send button-painiketta. Tarrojen esikatselu näytetään selatessasi. Lähetä tarra napauttamalla sitä.
      • Työpöytäversiossa – Esikatsele osoittamalla GIF-kuvaa, tarraa tai Mojia ja lähetä se sitten napsauttamalla.
    Huomautus: GIF-kuvia ja tarroja ei tueta Skypessä Android 4.0.4 - 5.1 -laitteissa.

Saatavilla olevat GIF-kuvat, tarrat ja Mojit määräytyvät sijainnin mukaan – jotkut niistä ovat saatavilla vain tietyillä alueilla. Voit kuitenkin vastaanottaa kaikki ystäviesi lähettämät kuvat missä päin maailmaa tahansa.