Skype Translatorin tietosuojaa koskevat usein kysytyt kysymykset

Kun käännän Skype-keskustelujani, kerätäänkö keskustelun sisältöä? Miten sisältöä käytetään?

Kun käytät Skypen käännösominaisuuksia, Skype kerää keskustelun tiedot ja käyttää niitä Microsoftin tuotteiden ja palvelujen parantamiseen. Käännös- ja puheentunnistustekniikan kehittäminen edellyttää lauseiden ja automaattisen puhtaaksikirjoituksen analysointia. Kaikki korjaukset syötetään järjestelmään, jotta palvelujen toimivuutta voidaan parantaa. Tietosuoja on varmistettu siten, että tuotekehitykseen käytettävät keskustelut indeksoidaan aakkosnumeerisilla tunnisteilla, joista ei voi päätellä keskustelujen osapuolten henkilöllisyyttä.

Tallentaako Skype kaikki äänikeskustelut?

Äänikeskustelut tallennetaan vain, kun käyttäjä on valinnut käännösominaisuudet.

Miten käännökset poistetaan käytöstä?

Jos haluat poistaa käännökset käytöstä yhden käyttäjän osalta, napsauta kyseistä yhteystietoa ja poista puhelupainikkeen alapuolella olevan Skype Translator -painikkeen valinta. Jos haluat poistaa käännökset käytöstä kokonaan, valitse Työkalut-valikko ja siirry kohtaan Asetukset / Yleiset / Skype Translator ja poista Skype Translatorin käyttöönottoasetuksen valinta. Kun poistat käännöksen käytöstä, äänikeskustelujasi ei tallenneta.

Miksi käännösten käyttäminen edellyttää keskustelujeni keräämistä?

Keskustelujen kääntäminen edellyttää, että viestimäsi sisältö siirretään puheentunnistus- ja/tai käännöspalveluun, ennen kuin se voidaan palauttaa valitsemallasi kielellä. Skype-keskustelujen kääntäminen on uusi tekniikka, joka paranee sitä mukaa, kun sitä käytetään. Tätä tekniikkaa voidaan kehittää, kun vahvistamme automaattiset käännökset ja syötämme korjaukset järjestelmään, mikä parantaa palvelujen toimivuutta.

Salataanko käännetyt keskustelut?

Käännettävät keskustelut salataan, kun niitä siirretään Skypen palvelimiin ja muualle palvelimista.

Aikooko Skype käyttää viestimääni sisältöä mainosten myyntiin?

Ei, Skype ei käytä käännösominaisuuksilla kerättyä tietoa mainosten myyntiin.