Skype Translatorin tietosuojan usein kysytyt kysymykset

Takaisin hakutuloksiin

Kun käytät Skypen käännösominaisuuksia, Skype kerää keskustelusi ja käyttää sitä käännöspalvelun tarjoamiseksi. Sinun luvallasi tietoja voidaan käyttää Microsoftin tuotteiden ja palvelujen parantamiseen. Jotta käännös- ja puheentunnistusteknologia oppisi ja kehittyisi, lauseet ja automaattiset transkriptiot analysoidaan ja mahdolliset korjaukset syötetään järjestelmäämme, jotta voimme kehittää parempia palveluita. Tähän voi sisältyä Microsoftin työntekijöiden ja toimittajien tekemiä äänitallenteiden transkriptioita, jotka tehdään käyttäjien yksityisyyttä suojaavien menettelytapojen mukaisesti. Niihin sisältyvät tietojen kohteiden muuttaminen tunnistamattomiksi, salassapitosopimusten vaatiminen toimittajilta ja niiden työntekijöiltä sekä sen edellyttäminen, että toimittajat täyttävät Euroopan ja muiden maiden ja alueiden lakien ankarat tietosuojavaatimukset.

Äänikeskustelut tallennetaan vain, kun käyttäjä valitsee käännösominaisuudet.

Keskustelun kääntämisen poistaminen käytöstä:

1. Napauta tai napsauta keskustelun otsikkoa.
    2. Vieritä alaspäin kohtaan Käännä keskustelu ja valitse Lopeta kääntäminen.
    3. Keskustelun kääntäminen poistetaan käytöstä, ja siitä lähetetään ilmoitus keskusteluun.

Käännetyn keskustelun tarjoamista varten viestinnän sisältö kulkee puheentunnistus- ja/tai käännöspalveluidemme kautta ennen kuin se palautetaan haluamallasi kielellä. Käännös Skypessä on uusi tekniikka, joka kehittyy käytön myötä. Jotta tekniikka oppii ja kehittyy, varmistamme automaattiset käännökset ja syötämme mahdolliset korjaukset takaisin järjestelmään entistä parempien palveluiden kehittämiseksi.

Microsoft voi käyttää Skype Translatorin äänitallenteita tuotteiden parantamiseksi. Tuotekehityksessä voidaan käyttää sekä automaattisia että manuaalisia (ihmisen suorittamia) käsittelytapoja. Käytämme ihmisiä tietojen käsittelyssä ainoastaan sinun luvallasi. Tavoitteemme on kehittää, kouluttaa ja parantaa automaattisten käsittelytapojen (kuten käännös- ja transkriptiopalveluiden) tarkkuutta. Siksi Microsoftin työntekijät ja toimittajat vertaavat manuaalisesti, sinun luvallasi, joitakin automaattisten menetelmien tuottamia ennusteita ja päätelmiä siihen tietoon, jonka pohjalta ennusteet ja päätelmät on tehty. Sinun luvallasi lyhyitä katkelmia pienistä ääninäytteistä, jotka Microsoft on muuttanut tunnistamattomaan muotoon, voidaan tarkistaa manuaalisesti, jotta voisimme parantaa puhepalveluitamme, kuten tunnistusta ja kääntämistä.

Kyllä. Keskustelun käännösasetukset ovat laitekohtaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että lupaasi ei synkronoida kaikilla laitteillasi, jotka on liitetty Microsoft-tiliisi. Sinun on otettava asetus käyttöön kaikissa laitteissa, joissa käytät käännösominaisuutta.

Kyllä, voit muuttaa luvan milloin tahansa asetuksissa ottamalla Kääntäjän käyttöön tai poistamalla sen käytöstä.

Translator settings to allow voice data

Käännöstä käyttävät keskustelut on salattu Microsoftin palvelimiin ja palvelimista takaisin siirron ajan.

Ei, Skype ei käytä käännösominaisuuksien kautta kerättyjä tietoja mainonnan myymiseen.