Skype Translatorin tietosuojan usein kysytyt kysymykset

Takaisin hakutuloksiin

Kun käytät Skypen käännösominaisuuksia, Skype kerää keskustelusi ja käyttää sitä Microsoftin tuotteiden ja palvelujen parantamiseen. Jotta käännös- ja puheentunnistusteknologia oppisi ja kehittyisi, lauseet ja automaattiset transkriptiot analysoidaan ja mahdolliset korjaukset syötetään järjestelmäämme, jotta voimme kehittää parempia palveluita. Tähän voi sisältyä Microsoftin työntekijöiden ja toimittajien tekemiä äänitallenteiden transkriptioita, jotka tehdään käyttäjien yksityisyyttä suojaavien menettelytapojen mukaisesti. Niihin sisältyvät tietojen kohteiden muuttaminen tunnistamattomiksi, salassapitosopimusten vaatiminen toimittajilta ja niiden työntekijöiltä sekä sen edellyttäminen, että toimittajat täyttävät Euroopan ja muiden maiden ja alueiden lakien ankarat tietosuojavaatimukset.

Äänikeskustelut tallennetaan vain, kun käyttäjä valitsee käännösominaisuudet.

Käännetystä keskustelusta poistuminen:

• Napsauta käännettyä keskustelua työpöydällä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poistu ryhmästä.
    • Napauta mobiililaitteessa käännettyä keskustelua ja pidä sitä painettuna. Valitse sitten Poistu ryhmästä.

Käännetyn keskustelun tarjoamista varten viestinnän sisältö kulkee puheentunnistus- ja/tai käännöspalveluidemme kautta ennen kuin se palautetaan haluamallasi kielellä. Käännös Skypessä on uusi tekniikka, joka kehittyy käytön myötä. Jotta tekniikka oppii ja kehittyy, varmistamme automaattiset käännökset ja syötämme mahdolliset korjaukset takaisin järjestelmään entistä parempien palveluiden kehittämiseksi.

Käännöstä käyttävät keskustelut on salattu Skypen palvelimiin siirron ajan.

Ei, Skype ei käytä käännösominaisuuksien kautta kerättyjä tietoja mainonnan myymiseen.