Mikä on Windows 10:n Skype Preview?

Windows 10 sisältää jo valmiina kevyet Skype-toiminnot. Voit tavoittaa kaverisi ja perheenjäsenesi milloin tahansa tietokoneelta ja aloittaa keskustelun tai videopuhelun, mutta voit soittaa myös äänipuhelun – vaikka he käyttäisivät iOS- tai Android-laitteita. Sisäänrakennettua ohjelmaa ei tarvitse avata erillisessä sovelluksessa. Näin sinun ei tarvitse keskeyttää mitään, vaan voit pysytellä yhteydessä pelin, työn tai Internet-selauksen keskellä. Pääset alkuun täällä.

Haluatko tehdä enemmän? Skypen Windows-versio on sovellus, johon on kerätty kaikki Skypen toiminnot, jotta voit tehdä enemmän yhdessä. Voit esimerkiksi lähettää tiedostoja, jakaa näytön tai kääntää puhelut tai viestit. Lataa Skypen Windows 10 -työpöytäversio.

Jos tarvitset lisäohjeita tai lisätietoja, käy Skypen tukisivustossa tai yhteisösivustossa.