Ohje Windows Phone

Mikä on Windows 10 -mobiiliversion Skype Preview?

Windows 10 -mobiiliversio sisältää jo valmiina kevyet Skype-toiminnot – miten kätevää! Kun asennustoimia ei tarvita asentaa ja kun ohjelmalla tavoittaa iOS- ja Android-laitteet ja tietokoneet, ilmaisten Internet-viestien lähettämiseen tai maksuttomien Internet-puhelujen soittamiseen käytettävän sovelluksen valintaa ei tarvitse enää miettiä pitkään. Keskustelut jopa synkronoidaan kaikissa laitteissa. Pääset alkuun täällä.

Haluatko tehdä enemmän? Windows-mobiililaitteille tarkoitettu Skype-sovellus, johon on kerätty kaikki Skypen toiminnot, jotta voit tehdä enemmän yhdessä. Voit esimerkiksi lähettää tiedostoja palautteenantoa varten, käyttää sijaintitietoja tapaamiskutsuun tai lähettää ryhmäviestejä. Lataa Skypen Windows Phone -versio.

Jos tarvitset lisäohjeita tai lisätietoja, käy Skypen tukisivustossa tai yhteisösivustossa.