Mitä uutta on Skypen verkkoversiossa ja Skypen Outlook.com-versiossa?

Etsitkö Skypen verkkoversion ja Skypen Outlook.com-version uusimpia versioita? Haluaisitko tietää, mitä ominaisuusmuutoksia ja parannuksia kussakin versiossa on? Alla olevassa taulukossa on kaikki uusimpien julkaisujen tiedot.

Versio

Muutokset ja uudet ominaisuudet

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.69

• Käyttäjät voivat lähettää tekstiviestejä

• Aloitussivu uusille Skypen verkkoversion käyttäjille

• Yleisiä parannuksia

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.67

• Käyttäjät näkevät oman Skype-tunnuksen profiilisivullaan (tai -alueellaan)

• Viestiasetukset ovat nyt ryhmitelty kahteen luokkaan: Pikaviestiasetukset ja Pikaviestinäkymä

• Yleisiä parannuksia

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.65

• Yleisiä parannuksia

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.64

• Yleisiä parannuksia

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.62

• Ensimmäinen versio kahdenkeskisistä videopuheluista Linuxin tai Chromebookin Chrome-selaimen Skypen verkkoversiossa
  • Yleisiä parannuksia

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.61

• Kiinnitä suosituimmat keskustelut tai yhteystiedot viimeisimpiin keskusteluihin Skypen verkkoversiossa.

• Ota uusi tumma teema käyttöön Skypen verkkoversion asetuksissa.

• Kopioi pikaviesti ja liitä se keskusteluikkunaan. Viesti näkyy lainattuna viestinä.

• Valitse korostetun viestin tekstin kopiointi lainauksena tai vain tekstinä.

• Ota keskusteluilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä Outlook.comissa.

• Voit nyt poistaa hymiöt käytöstä asetuksissa.
  • Skypen verkkoversiossa näkyy nyt aikaleima vihjeenä kaikissa viesteissä.
  • Käyttäjät voivat lähettää /ME-viestejä. Kirjoita esimerkiksi ”/me loves Skype” keskusteluun ja katso mitä tapahtuu ;).

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.60

• Kopioi viesti ja lähetä se lainauksena.

• Ota keskusteluilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä Skypen verkkoversiossa.

• Ääni-ilmoitusten asetukset korjattu Skypen verkkoversiossa.

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.59

• Mediapalkki on nyt käytettävissä kapeassa tilassa Skypen Outlook.com-versiossa.

• Uusi kohdistettu näkymä ryhmäpuheluille; valitse yksittäinen aktiivinen puhuja näyttämölle.

• Merkitse keskustelut luetuiksi: napsauta vain hiiren kakkospainikkeella ja valitse Merkitse luetuksi.

• @maininnat-beetatoiminto on nyt poistettu käytöstä.

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.58

• Uusi keskustelumerkintä näyttää nyt lukemattomien viestien määrän.

• Uusi ryhmävideopuhelunäkymä, jossa aktiivinen puhuja on keskellä.

• Estettyjen luettelossa olevia henkilöitä voi nyt hakea.

• Profiilit synkronoidaan nyt eri Skype-ohjelmien välillä.

• Käyttöliittymän parannuksia vastaamattomiin puheluihin liittyen.

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.57

• Voit nyt lähettää muiden henkilöiden viestejä ”lainauksina”.

• Uudet asetukset animoiduille ja suurille hymiöille.

• Automaattinen kavereiden lisääminen.

• Kiinnitä suosituimmat keskustelut tai yhteystiedot viimeisimpiin.

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.56

• Skypen ääniviestit: käyttöliittymää parannettu.

• Kaikki ääni- ja videopuhelut aloitetaan nyt koko näytön tilassa.

• Tulevat puhelut voidaan vaimentaa Skypen Outlook.com-versiossa.

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.55

• Uusi asetus, jonka avulla hymiöehdotukset voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.54

• Lainauksina vastaanotetut viestit: käyttöliittymää parannettu.

• Skype-puheluiden edellyttämien mikrofonin ja kaiuttimien oikeuksien antaminen: käyttöliittymää parannettu.

• Käyttäjät voivat nyt muuttaa mikrofonin ja kaiuttimien asetuksia puhelun aikana.

• Ilmoitusasetusten parannuksia: käyttäjät voivat nyt halutessaan poistaa ilmoitusäänet käytöstä.

• Viesti-ilmoitusten parannuksia.

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.52

• Bottiprofiilien parannuksia.

• Yleisiä korjauksia ja parannuksia.

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.51

• Ilmoitusten parannuksia.

Skypen verkkoversio ja Outlook.com-versio 1.50

• Näytön jakamista on mahdollista esikatsella ennen yleisölle näyttämistä.

• Keskusteluun voi liittyä vieraana Skype.comissa Skypen verkkoversion kautta.