Skype-integroinnin määrittäminen Slack-palvelulle

Yhteistyö kollegoiden kanssa on nyt entistä helpompaa, kun Skypen voi integroida Slack-palvelun kanssa! Voit aloittaa maksuttomia Skype-puheluja Slack-palvelusta. Toimi vain seuraavasti.

Voit määrittää Skype-integroinnin Slack-palvelulle seuraavasti:

1. Kirjaudu Slack-tilillesi.
  2. Siirry osoitteeseen skype.com/slack ja aloita toimenpiteet klikkaamalla painiketta, jolla Skype voidaan lisätä Slack-palveluun .
  3. Vahvista tiimi, jolle haluat lisätä Slack-integroinnin.

A. Luettelossa näkyy ensimmäisenä tiimi, johon olet parhaillaan kirjautuneena. Jos tämä on haluamasi tiimi, klikkaa sitä.
    B. Voit vaihtaa toiseen tiimiin klikkaamalla toiseen tiimiin kirjautumisen vaihtoehtoa.
  4. Viimeistele asetukset valitsemalla valtuutusvaihtoehto.

5. Voit nyt aloittaa uuden Skype-puhelun.

Oletko valmis oppimaan lisää?

Skype-puhelun aloittaminen Slack-palvelusta
Skype-puheluun liittyminen Slack-palvelusta