Skype-integroinnin määrittäminen Slack-palvelulle

Tärkeitä tietoja: Skypen Slack-integrointi loppuu 31.3.2017.

Yhteistyö kollegoiden kanssa on nyt entistä helpompaa, kun Skypen voi integroida Slack-palvelun kanssa! Voit aloittaa maksuttomia Skype-puheluja Slack-palvelusta. Toimi vain seuraavasti.

Voit määrittää Skype-integroinnin Slack-palvelulle seuraavasti:

1. Kirjaudu Slack-tilillesi.
  2. Siirry osoitteeseen skype.com/slack ja aloita toimenpiteet napsauttamalla Lisää Slackiin -painiketta.
  3. Vahvista tiimi, jolle haluat lisätä Slack-integroinnin.

A. Luettelossa näkyy ensimmäisenä tiimi, johon olet parhaillaan kirjautuneena. Jos tämä on haluamasi tiimi, napsauta sitä.
    B. Voit vaihtaa toiseen tiimiin napsauttamalla Kirjaudu toiseen tiimiin -vaihtoehtoa.
  4. Viimeistele asetukset valitsemalla Valtuuta.

5. Voit nyt aloittaa uuden Skype-puhelun.

Oletko valmis oppimaan lisää?

Skype-puhelun aloittaminen Slack-palvelusta
Skype-puheluun liittyminen Slack-palvelusta