Skype-puheluun liittyminen Slack-palvelusta

Kun olet määrittänyt Skype-integroinnin Slack-palvelulle, voit liittyä Skype-puheluun, jonka joku Slack-yhteystiedoistasi on määrittänyt.

Puheluun liittyminen

Kun puhelun asetukset on määritetty, liittyminen on vaivatonta työpöytäkoneella tai mobiililaitteella. Sinun ei edes tarvitse olla Skype-käyttäjä, vaan voit joko määrittää uuden Skype-tilin tai käyttää tilapäistä vierastiliä työpöytäkoneella. Mobiililaitteisiin on asennettava Skype-sovellus.

Saat ilmoituksen Slack-palveluun, kun yhteystiedoistasi on aloittanut Skype-puhelun. Muista valita uusin Skype-puheluilmoitus, sillä vanhemmat puheluilmoitukset ovat jo vanhentuneita.

Kun puhelun isäntä poistuu, puhelu päättyy, ja Liity puheluun -linkki vanhenee. Jos haluat uuden puhelun, voit noudattaa näitä ohjeita tai jatkaa aiempaa puhelua klikkaamalla puhelupainiketta kyseiselle puhelulle luodussa Skype-ryhmässä.

Työpöytäkoneessa

Voit liittyä puheluun seuraavasti:

1. Klikkaa uusinta Skypen Liity puheluun -linkkiä Slack-palvelussa. Jos linkki on vanhentunut, määritä käynnistäjätyyppi /skype uudelleen, jotta uusi puhelu voidaan aloittaa.
  2. Sinut siirretään Skypen verkkoversioon, jolla voit tehdä seuraavaa:

Jos et ole vielä kirjautunut Skypen verkkoversioon

A. Liity puheluun vierastilillä.
    B. Käytä Skype-tiliäsi tai luo uusi tili. Jos luot uuden Skype-tilin, sinun on palattava Skype-puheluilmoitukseen Slack-palvelussa, jotta voit liittyä puheluun.

Jos olet jo kirjautunut Skypen verkkoversioon

A. Liity puheluun aiemmin määrittämälläsi Skype-tilillä.
    B. Kirjaudu sisään jollakin toisella Skype-tilillä.
    C. Liity vieraana.

Huomautus – Kun liityt Skype-puheluun Slack-palvelusta, sinut siirretään aina ensiksi Skypen verkkoversioon. Kun olet liittynyt Skype-tilillä, voit jatkaa puhelua asentamassasi Skype-sovelluksessa jossakin laitteistasi. Jos haluat liittyä vierastilillä, voit käyttää vain Skypen verkkoversiota.
  3. Voit liittyä Skype-puheluun klikkaamalla Skypessä ryhmäkeskustelussa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa puhelupainiketta.

Ilmeneekö puheluun liittymisessä ongelmia? Skype on integroitu muihin tuotteisiin, kuten skype.com, outlook.com ja office.com. Jos olet kirjautunut sisään, ja Skype on käynnissä jossakin näistä tuotteista, sinun on suljettava nämä välilehdet ja aloitettava puhelu uudelleen Slack-palvelusta.

Saat ilmoituksen Android-laitteeseen, että Slack-palvelussa on aloitettu puhelu. Sinun on asennettava Skype-sovellus ja kirjauduttava sisään aiemmin määrittämälläsi Skype-tilillä tai määritettävä uusi tili, jotta voit liittyä puheluun Android-laitteesta:

Voit liittyä puheluun seuraavasti:

1. Avaa Slack-sovellus.
  2. Siirry Slack-keskusteluun ja napauta Skypen uusinta Liity puheluun -linkkiä. Jos linkki on vanhentunut, määritä käynnistäjätyyppi /skype uudelleen, jotta uusi puhelu voidaan aloittaa.

Jos olet jo asentanut Skype-sovelluksen Android-laitteeseesi, jatka vaiheeseen 3. Jos näin ei ole, toimi seuraavasti:

A. Napauta Lataa Skype -vaihtoehtoa.

B. Napauta Play-kauppaa.

C. Sinut siirretään Skype-sovellukseen. Napauta Asenna-vaihtoehtoa.

D. Kun sovellus on asennettu, sinut siirretään suoraan Skype-keskusteluun, jossa voit klikata aktiivisen puhelun painiketta (lisätietoja on jäljempänä kohdassa 4).

1. Liity puheluun Skype-sovelluksessa napauttamalla aktiivisen puhelun painiketta, kun se tulee näkyviin.

iOS

Saat ilmoituksen iOS-laitteeseen, että Slack-palvelussa on aloitettu puhelu. Sinun on asennettava Skype-sovellus ja kirjauduttava sisään aiemmin määrittämälläsi Skype-tilillä tai määritettävä uusi tili, jotta voit liittyä puheluun iOS-laitteesta: Jos luot uuden Skype-tilin, sinun on palattava Skype-puheluilmoitukseen Slack-palvelussa, jotta voit liittyä puheluun.

Voit liittyä puheluun seuraavasti:

1. Avaa Slack-sovellus.
  2. Siirry Slack-keskusteluun ja napauta uusinta Liity puheluun -linkkiä. Jos linkki on vanhentunut, määritä käynnistäjätyyppi /skype uudelleen, jotta uusi puhelu voidaan aloittaa.

Jos olet jo asentanut Skype-sovelluksen iOS-laitteeseesi, jatka vaiheeseen 3. Jos näin ei ole, toimi seuraavasti:

A. Napauta Lataa Skype -vaihtoehtoa.

B. Sinut siirretään Skype-sovellukseen App Storessa. Napauta GET-vaihtoehtoa.

C. Kun sovellus on asennettu ja olet kirjautunut sisään, siirry takaisin Slack-ilmoitukseen ja napauta Liity nyt -vaihtoehtoa.

1. Napauta Liity käynnissä olevaan puheluun -vaihtoehtoa.

Oletko valmis oppimaan lisää?

Skype-puhelun aloittaminen Slack-palvelusta