Miten voin lisätä Skype-jakamispainikkeen verkkosivustolleni?

Jakamispainike auttaa sivustossasi vierailevia jakamaan sivustosi sisältöä suoraan Skype-verkostoilleen. Sisältöä voi jakaa vaivattomasti napsauttamalla sivustossasi näkyvää jakamispainiketta.

Jakamispainike on helppo integroida, ja se tukee sekä työpöytä- että mobiilisivustoja. Saat jakamispainikkeen seuraavasti:

1. Siirry jakamispainikesivulle

2. Valitse sivustoosi parhaiten sopiva painiketyyli avattavasta luettelosta. Tarjolla on neljä valmista tyyliä, joita voidaan mukauttaa sivustoosi sopiviksi: suuri ja pieni jakamispainike, ympyräkuvake ja neliökuvake. Jos valmiit painikkeet eivät sovi sivustosi tyyliin, voit laatia painikkeen itse valitsemalla mukautusasetuksen.
  3. Valitse URL-osoite, joka painikkeella jaetaan. Valitse Käytä URL-osoitetta, jos haluat jakaa sivun, jossa painike näkyy. Valitse tekstiruutu ja kirjoita URL-osoite, jos haluat jakaa muun sivun.
  4. Voit näyttää jakamispainikkeen esikatseluna ja kokeilla laatimaasi painiketta.
  5. Kopioi ja liitä koodi, joka muodostetaan. Koodin sijoitteluohjeet on lisätty kommentteina koodiin.