Mikä on Skypen jakamispainike?

Jakamispainike helpottaa sivustojen sisällön jakamista Skype-verkostollesi. Jakamispainike toimii sekä työpöytä- että mobiiliselaimissa. Voit aloittaa jakamisen seuraavasti:

1. Napsauta selaimen jakamispainiketta.

2. Jos et ole vielä kirjautunut Skypeen selaimessasi, näkyviin tulee ponnahdusikkuna tai uusi välilehti, jossa kehotetaan kirjautumaan Skypeen.

3. Kun olet kirjautunut, Jaa Skypessä -näyttö tulee näkyviin:

A. Jakamasi verkkosivun esikatselu
      B. Tekstiruutu, johon voi lisätä viestin
      C. Hakukenttä, jolla voit etsiä Skype-yhteystietoja tai viimeisimpiä keskusteluja jakamisen kohteeksi
      D. Luettelo Skype-yhteystiedoista ja viimeisimmistä keskusteluista
    4. Kun olet valmis, napsauta Lähetä-painiketta. Mobiiliselaimessa Lähetä-painike näkyy oikeassa yläkulmassa. Ponnahdusikkuna tai välilehti suljetaan automaattisesti.
    5. Jos sinulla on useita Skype-tilejä ja haluat jakaa jollakin toisella tilillä, toimi seuraavasti Jaa Skypessä -näytössä:
    • Napsauta työpöytäkoneen selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa avatariasi ja valitse Kirjaudu ulos tai valitse Oma tili, jos haluat käyttää tiliäsi.
    • Napauta mobiililaitteen selaimessa näytön yläosassa olevaa Kirjautuneena-vaihtoehtoa ja napauta Kirjaudu ulos -vaihtoehtoa tai napauta Oma tili -vaihtoehtoa, jos haluat käyttää tiliäsi.

Kun olet kirjautunut ulos, sinua pyydetään kirjautumaan uudelleen sisään. Kun olet kirjautunut sisään toisella tililläsi, sinut palautetaan selaimen Jaa Skypessä -näyttöön, jotta voit jakaa kyseiseltä tililtä.