Miten voin maksaa Alipayn avulla?

Alipay* on online-maksutapa, jolla ostetaan Skype-saldoa ja muita Skype-toimintoja ja -tuotteita ilman luottokorttia.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Skype-tuotteen ostaminen Alipayn avulla:

1. Kirjaudu sisään tiliisi ja valitse tuote, jonka haluat ostaa.
  2. Kirjoita nimi ja osoite ja klikkaa sitten Seuraava.
  3. Valitse maksutavoista Muut ja avattavasta luettelosta Alipay.
  4. Lue ja hyväksy palveluehdot ja valitse sitten Jatka. Sinun ohjataan Alipay-sivustoon.
  5. Valitse maksutapa ja viimeistele ostos näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Huomaa, että Alipay ei ehkä tue oletusvaluuttaasi suoraan, vaan tilauksesi kustannukset on ehkä muunnettava automaattisesti voimassa olevien Euroopan keskuspankin kurssien mukaisesti.

Alipaytä ei voi käyttää automaattiseen saldolisäykseen. Jos ostat paketin ja käytät maksutapana Alipaytä, sinun on varmistettava, että Alipay-maksujen kautta lisätty Skype-saldo riittää paketin uusintapäivänä.

Kaikki hyvitykset tehdään Skypen hyvityskäytännön mukaisesti.