Skypeen jakaminen iOS-laitteesta

Voit jakaa valokuvia ja sivustoja Skype-kavereillesi suoraan laitteesta ottamalla Skype-jakamisen käyttöön iOS-järjestelmässä.

Seuraavassa on kuvaus ominaisuuden käyttöönotosta:

1. Avaa Valokuvat tai Safari.
    2. Napauta kuvaa tai siirry jaettavaan sivustoon.
    3. Napauta Jaa-painiketta .
    4. Sipaise jakamisvaihtoehtojen kohdalla vasemmalle ja napauta Lisää.

5. Ota Skype käyttöön.

6. Voit siirtää Skypeä luettelossa siten, että se on ensimmäinen vaihtoehto valokuvan tai sivuston jakamiseen. Napauta oikealla olevaa kuvaketta ja pidä sitä painettuna ja vedä Skype haluamaasi kohtaan.
    7. Napauta näytöstä yläoikealta Valmis.
    8. Skype tulee nyt näkyviin jakamisvaihtoehtojen luetteloon – voit aloittaa sivustojen tai valokuvien jakamisen napauttamalla Skype-vaihtoehtoa.

9. Valitse Skype-yhteystieto ja napauta Lähetä-vaihtoehtoa.

Kun kaikki on valmista, valokuva tai sivusto jaetaan Skypessä ja sinut siirretään takaisin sinne, missä olit.