Miten oman Skype-numeron voi siirtää toiselle yritykselle?

Jos haluat siirtää Skype-numerosi, ota yhteyttä suoraan omaan palveluntarjoajaasi. Jos siirrät Skype-numeroa Ranskasta tai Meksikosta, toimi seuraavassa kuvatulla tavalla.

Ranska

Ota yhteyttä Voxbonen maksuttomaan numeroon +33805080975 ja pyydä numeroosi liittyvää RIO (Relevé d'identité opérateur) -koodia. Koodin on annettava uudelle palveluntarjoajalle, jotta siirto voidaan tehdä.

Meksiko

1. Kirjaudu Skypeen tietokoneella tai mobiililaitteella. Varmista, että käytät siirrettävään Skype-numeroon liittyvää Skype-tiliä.
    2. Soita Skypestä numeroon +52051051.
    3. Sinua pyydetään antamaan siirrettävä Skype-numero. Kirjoita 10-numeroinen Skype-numero (esim. 55-8400-1234).
    4. Jos Skype-tiliisi liittyy useita Skype-numeroita, anna vain siirrettävä numero. Jos haluat siirtää useita numeroita, tämä toimenpide on tehtävä uudelleen kullekin numerolle.
    5. Kun olet vahvistanut, että annettu Skype-numero liittyy puhelun soittaneeseen Skype-tiliin, sinut yhdistetään ABD (Administrador de la Base de Datos) -siirtojärjestelmään. Tämä järjestelmä tunnistaa siirrettävän Skype-numeron.
    6. ABD-järjestelmä soittaa tähän numeroon 5 minuutin kuluessa. Varmista, että voit vastata tähän puheluun Skypessä.
    7. Kun olet vastannut puheluun, saat järjestelmästä 4-numeroisen PIN-koodin, joka on esitettävä uudelle yritykselle Skype-numeron siirtoa varten.
    8. Jos puheluun ei vastata, järjestelmä yrittää uudelleen 5 minuutin kuluttua. Jos et vastaa tähän toiseen yritykseen, toimenpide on aloitettava alusta.