Puhelimiin soittaminen Skypellä

Skypellä voi soittaa puhelinnumeroihin eri puolille maailmaa edullisesti ilman ajankohtaan perustuvaa hinnoittelua. Skypeen perehtymättömät perheenjäsenesi ja lankapuhelimen nimeen vannovat kollegasi ovat puhelun päässä.

Voit soittaa puhelinnumeroihin Skypellä seuraavissa järjestelmissä:

• Windows
  • Android
  • iOS
  • Mac
  • Windows Phone
  • Linux

Voit hankkia Skypen mihin tahansa laitteeseen Skypen lataussivulta.

Ihan helppoa

Tarvitsetko lisää apua?

Tee enemmän Skypellä

• Voit soittaa edullisesti ulkomaan numeroihin mistä tahansa puhelimesta Skype to Go -palvelulla.
  • Hanki Skype-numero, jotta ystäväsi voivat soittaa puhelinnumeroon ja tavoittaa sinut Skypestä.
  • Lähetä tekstiviesti Skype-saldolla.