Skype-puhelun aloittaminen Slack-palvelusta

Kun olet määrittänyt Skype-integroinnin Slack-palvelulle, voit aloittaa maksuttoman Skype-puhelun Slack-palvelusta.

Puhelun aloittaminen

Voit aloittaa Skype-puhelun Slack-palvelun kautta vain työpöytäkoneella ja vain, jos olet tiimin järjestelmänvalvoja tai täydet Slack-oikeudet saanut jäsen. Slack-vierasjäsenet eivät voi aloittaa Skype-puheluja.

Kirjoita vinoviivakomento /skype Slack-palveluun työpöytäkoneessa. Saat sitten kehotteen aloittaa puhelu Skypessä, ennen kuin muut voivat liittyä mukaan.

Kun klikkaat linkkiä, Skypen verkkoversio avataan, ja voit tehdä seuraavaa:

Jos et ole vielä kirjautunut Skypen verkkoversioon

• Kirjaudu tilapäisellä Skype-vierastilillä – muista, että voit liittyä Skype-puheluun vain vierastilillä, jos käytät Skypen verkkoversiota.
  • Kirjaudu aiemmin määrittämällesi Skype-tilille.
  • Määritä uusi Skype-tili. Jos uusi tili luodaan, sinun on palattava Slack-palveluun ja klikattava Liity puheluun -linkkiä uudelleen.

Jos olet jo kirjautunut Skypen verkkoversioon

• Liity puheluun aiemmin määrittämälläsi Skype-tilillä.
  • Kirjaudu sisään jollakin toisella tilillä.
  • Liity tilapäisellä Skype-vierastilillä.

Kun olet kirjautunut, puhelu määritetään ja tiimin jäsenet voivat liittyä siihen. He saavat samaan Slack-keskusteluun ilmoituksen, jossa heitä pyydetään liittymään puheluun.

Aulanäyttö tulee näkyviin, jos kukaan muu ei ole liittynyt Slack-palvelusta. Älä huolestu – tässä vaiheessa odotetaan puhelun yhdistämistä, kun muut ovat liittyneet mukaan.

Olet puhelun isäntä ja kun poistut puhelusta, se päättyy, ja Liity puheluun -linkki vanhenee. Ryhmä voi jatkaa puhelua klikkaamalla puhelupainiketta kyseiselle puhelulle luodussa Skype-ryhmässä. Tai jos ryhmä haluaa aloittaa uuden puhelun, sen voi aloittaa kirjoittamalla /skype uudelleen.

Olen aloittanut puhelun mutta se ei ala

Saatat saada ilmoituksen, jossa kerrotaan, että Skypen verkkoversio on avattuna jossakin toisessa välilehdessä tai selaimessa. Ilmoituksessa pyydetään sulkemaan ne ja päivittämään uuden puhelun välilehti.

Skype on integroitu muihin tuotteisiin, kuten skype.com, outlook.com ja office.com. Jos olet kirjautunut sisään, ja Skype on käynnissä jossakin näistä tuotteista, sinun on suljettava nämä välilehdet ja aloitettava puhelu uudelleen Slack-palvelusta.

Oletko valmis oppimaan lisää?

Skype-puheluun liittyminen Slack-palvelusta