Miksi Skype-yhteystieto näkyy yhteystietoluettelossa?

Skype-yhteystieto on ohjelman sisäinen sertifioitu Skype-botti, joka antaa sinulle vinkkejä, päivityksiä ja uutisia Skypeen ja muihin Microsoft-tuotteisiin ja -palveluihin liittyen.

Miten se toimii?

Skype-botti on kuin tavallinen yhteystieto Voit mukauttaa yhteystiedon ilmoitusasetuksia tavalliseen tapaan laitteesta. Voit myös poistaa tai estää yhteystiedon. Huomaa, että jos estät Skype-botin, et saa sitä enää takaisin. Se kannattaa säilyttää, jotta saat Skypeen ja muihin Microsoft-tuotteisiin ja -palveluihin liittyviä vinkkejä, uutisia ja päivityksiä myös jatkossa.

Yhteystietoluettelon Skype-botti

Jos olet uusi Skype-käyttäjä, Skype-botti lisätään yhteystietoihin automaattisesti. Tämä ominaisuus lisätään vähitellen myös nykyisille käyttäjille, joten pysy kuulolla!

Mistä tiedän, onko kyseessä aito asia?

Virallisen sertifioidun Skype-botin voi selvittää muutamalla tavalla:

• Se lisätään automaattisesti yhteystietoihin. Sinua ei pyydetä lisäämään sen.
  • Avatarit ovat yleensä pyöreitä. Skype-botin avatar on kuusikolmion muotoinen.
  • Yhteystiedon nimen vieressä on sininen valintamerkki.
  • Skype-botin profiilissa lukee Skype Certified.
  • Se saattaa näkyä yhteystietoluettelossa nimellä 28:concierge.

Skype-botin profiilitiedot